
Cocktail cu bourbon, ceai negru si menta
Un pahar de ceai negru, cu sau fara zahar, va oferi corpului un plus de energie pentru o zi obositoare. Dar in aceasta reteta i se adauga prospetimea mentei proaspete si un bourbon cu personalitate.
Un pahar de ceai negru, cu sau fara zahar, va oferi corpului un plus de energie pentru o zi obositoare. Dar in aceasta reteta i se adauga prospetimea mentei proaspete si un bourbon cu personalitate.
Un amestec de rom si suc de fructe de padure, servit fierbinte, cu note aromatice date de mirodenii.
O bautura cu gust intens de ceai verde, note de coniac aromat, prospetimea mentei si putin ghimbir picant, care ii da personalitate si energie.
Un cocktail cu gust de citrice si note puternice de rom aromat si exotic, alaturi de cele de vodca.
O reteta clasica pentru serile reci de iarna, o cana cu vin rosu fiert, aromat si dulce, care capata note fructate si proaspete datorita unui ingredient surpriza.
O bautura de iarna, fierbinte si aromata, cu gust intens de gin si portocale, note de scortisoara si miere, perfecta pentru o seara alaturi de cei dragi. Se bea fierbinte.
O bautura cu gust de mirodenii, note de citrice si aroma intensa de rom.
Combinatia dintre whiskey si vinul rosu (unul usor, demisec, cu note dulci si fructate) este una indrazneata si surprinzatoare.
Dens, cremos si consistent, cu gust puternic si aromat, este un cocktail usor de pregatit si acasa, bun mai ales in zilele friguroase.
O combinatie indrazneata intre un vin usor, delicat, si notele de citrice usor amarui ale grepfrutului, totul intr-o bautura servita rece, pentru o seara alaturi de prieteni.