Citeste articole din "Cocktailuri"

 • Cocktail cu grepfrut si bere

  Cocktail cu grepfrut si bere

  Un cocktail cu gust proaspat, fructat, cu note de citrice, dar si cu astringenta usor amaruie de bere si aroma de prosecco, pentru acele zile calduroase de vara.

 • Cocktail cu bere si suc de rosii

  Cocktail cu bere si suc de rosii

  Un amestec de bere si Bloody Mary, usor de pregatit si gata de savurat imediat, cu mai multa sau mai putina “personalitate” in functie de cantitatea de vodca folosita.

 • Cocktail cu tequila si cafea

  Cocktail cu tequila si cafea

  Un cocktail care se bea fierbinte, cu gust puternic de cafea (alegeti marca preferata si pregatiti o cafea tare, fara zahar) si note dulci de vanilie.

 • Cocktail picant cu rom si ardei iute

  Cocktail picant cu rom si ardei iute

  O combinatie indrazneata in care feliile de ardei iute (ideale pentru cei care vor o bautura cat mai picanta) completeaza aroma de rom, sucul de limeta si notele exotice de scortisoara.

 • Cocktail cu vin alb, rom si citrice

  Cocktail cu vin alb, rom si citrice

  Proaspat, usor de preparat chiar si pentru cei fara multa experienta in domeniu, cu gust intens de citrice, este un cocktail bun pentru o petrecere, mai curand o sangria cu vin alb si mai mult alcool.

 • Cocktail cu gin, bere si suc de portocale

  Cocktail cu gin, bere si suc de portocale

  La prima vedere ”intalnirea” intre sucul de portocale, cel de tomate si bere ar putea parea prea indrazneata, dar rezultatul final este un amestec plin de note interesante, consistent si cu personalitate.