Citeste articole din "Cocktailuri"

 • Cocktail de vara cu gin si ceai de menta

  Cocktail de vara cu gin si ceai de menta

  Racoritor, aromat si proaspat, gata sa potoleasca setea intr-o zi calduroasa si sa surprinda datorita notelor de ienupar ale ginului, este un cocktail usor de pregatit acasa si ideal pentru o intalnire cu prietenii.

 • Cocktail cu gin si ceai negru

  Cocktail cu gin si ceai negru

  Alegeti ceaiul negru preferat, intens si aromat, si infuzati-l dupa gust. Il lasati sa se raceasca si apoi il puteti folosi ca baza pentru un cocktail racoritor, aromat si excelent pentru o petrecere.

 • Sangria cu bere si nectar de piersici

  Sangria cu bere si nectar de piersici

  Sangria este o reteta in care vinul rosu, dulce si aromat, este “vedeta” pentru o petrecere reusita, insa in aceasta varianta puteti sa inlocuiti vinul cu berea preferata.

 • Cocktail cu whiskey si ceai matcha

  Cocktail cu whiskey si ceai matcha

  Ceaiul matcha este pentru multi cel mai bun ceai verde, iar in aceasta reteta devine baza pentru un cocktail surprinzator si plin de savoare.

 • Cocktail cu vin spumant si bere neagra

  Cocktail cu vin spumant si bere neagra

  Ar putea sa para o combinatie prea indrazneata, dar cu vin spumant racoritor si proaspat alaturi de o bere neagra de calitate rezultatul final este un cocktail elegant si cu personalitate.

 • Cocktail cu bourbon si suc de limeta

  Cocktail cu bourbon si suc de limeta

  Una dintre cele mai simple retete pentru o bautura pregatita repede, acasa, pentru care nu aveti nevoie de experienta ca barman. Alegeti un bourbon care sa va placa, limete bine coapte si o sticla cu bere de ghimbir, cat mai rece.