Citeste articole din "Cocktailuri"

 • Cocktail Alexander

  Cocktail Alexander

  Cu o portie generoasa de inghetata ar putea sa para un desert consistent, dar notele intense de coniac si mirodenii il fac un cocktail perfect pentru o petrecere speciala alaturi de cei dragi.

 • Cocktail Boulevardier

  Cocktail Boulevardier

  O reteta clasica pentru un cocktail cu rafinament frantuzesc dar origini engleze, este o alternativa la Negroni in care se foloseste bourbon in loc de gin. La fel de bun este un whiskey clasic, iar proportiile mai pot varia in functie de gust.

 • Cocktail cu suc de mere

  Cocktail cu suc de mere

  O reteta clasica, un cocktail tare si plin de personalitate, cu arome exotice amintind de iarna si de sarbatori. Pentru cei care prefera o varianta mai light proportiile se pot inversa. Iar la final se mananca si felia de portocala care a stat in cocktailul de mar, vodka si scortisoara.

 • Cocktail cu whisky si scortisoara

  Cocktail cu whisky si scortisoara

  Puternic, intens, bun pentru o seara placuta alaturi de prieteni, cu note exotice amintind de sarbatorile de iarna care sunt tot mai aproape.

 • Cocktail cald cu scortisoara, gin si suc de mere

  Cocktail cald cu scortisoara, gin si suc de mere

  Perfect pentru zilele friguroase de iarna, amestecand intr-un singur pahar aroma sucul de mere cu notele exotice de scortisoara si cele de ienupar ale ginului (alegeti unul de calitate), este un cocktail ce se bea cald, chiar fierbinte, pentru a-si dezvolta mai bine gusturile.