
Cocktail cu bere, sirop de artar si bourbon
Gustului amarui de bere neagra de calitate i se adauga aroma de lamaie si dulceata aparte a siropului de artar, rezultatul final fiind un cocktail cu personalitate.
Gustului amarui de bere neagra de calitate i se adauga aroma de lamaie si dulceata aparte a siropului de artar, rezultatul final fiind un cocktail cu personalitate.
O reteta simpla pentru o bautura perfecta in serile reci de iarna.
Un mix de arome cu mirodenii si putin suc de lamaie, este un cocktail care se serveste fierbinte, eventual intr-o cana cu motive de Craciun, pentru o seara placuta alaturi de prieteni.
Afinele bine coapte au un gust dulce, puternic, dominator, completat de sucul de lamaie si cirese, totul in fundalul aromei de ienupar a ginului de calitate.
Un amestec in care veti gasi vin rosu, o cantitate egala de tequila, prospetimea sucului de lime pentru note exotice, indepartate, si putina miere alaturi de apa tonica.
Cu notele sale iuti, picante, este un cocktail cu arome tropicale, exotice.
Gustul de pepene este perfect in zilele calduroase de vara, iar alaturi de putin gin si apa tonica rezultatul va fi un cocktail usor, placut, gata imediat.
Cu notele sale de scortisoara si citrice este genul de bautura potrivita parca mai curand intr-o zi friguroasa, dar poate fi servita in orice perioada a anului. Secretul este siropul de scortisoara, usor de preparat si care poate fi pastrat mai multe zile in frigider, intr-un recipient inchis ermetic.
Limonada sau sucul de castravete sunt racoritoare si proaspete, dar alaturi de gin si putin piper negru sau piper cayenne (pentru cei care prefera aromele picante, intense) rezultatul final este o bautura cel putin curioasa.
Un cocktail racoritor, proaspat, dominat de gustul de tomate si menta, dulce si perfect atunci cand este servit cat mai rece.