Punci Hawaiian

Ingrediente:

3 cani suc de ananas
1 cana nectar de mango
½ cana nectar de piersici
4 cani apa minerala
1 cana suc de portocale
1 cana suc de mere
¾ cana zahar
2 mandarine foarte coapte
2 bucati fructul pasiunii

Mod de preparare: pulpa si semintele din fructul pasiunii se pun in blender si se mixeaza la viteza mare cu jumatate din cantitatea de apa. Se trece prin sita, apoi se pune intr-o carafa. Se toarna restul de apa minerala rece, sucurile de fructe, nectarul de mango si cel de piersici, zaharul, amestecand bine pana cand acesta se dizolva. Se desfac mandarinele felii care se taie in jumatate si se pun in punci. Carafa se tine la rece pentru cel putin doua ore, preferabil mai mult, inainte de servire.

Foto: freepik.com

Articole asemănătoare

  • Punci fara alcool pentru zilele de toamna

    O bautura cu gust intens de fructe, dulce si incarcata de vitamine, nutrienti si fibre, excelenta in serile de toamna si care va ajuta sistemul imunitar sa fie mai puternic si mai rezistent. Alegeti nectarul de fructe preferat, iar berea de ghimbir cu gustul acidulat si proaspat va transforma totul intr-un deliciu.

  • Marinada in stil hawaiian

    Recomandata pentru carnea de pui (dar poate fi folosita si pentru porc sau, de ce nu, vita), este o marinada dominata de gustul dulce, exotic, alaturi de notele sarate si usor picante, rezultatul fiind cu siguranta o surpriza pentru cei dispusi sa incerce astfel de experimente culinare. Cu rezultate savuroase.

  • Punci cu rom si vin rosu

    O bautura pentru o seara placuta petrecuta impreuna cu prietenii sau o ocazie speciala. Se poate bea rece sau cald.

  • Punci cu gin si vin rosu

    O bautura buna pentru zilele reci si mai ales pentru o seara placuta alaturi de cei mai apropiati prieteni. Notele de citrice si mirodenii fac din fiecare pahar un veritabil deliciu. Se serveste fierbinte.

  • Punci de iarna cu whiskey si ceai negru

    O bautura cu personalitate, in care whiskeyul preferat intalneste notele amarui ale unui ceai negru de calitate, cele proaspat-picante de ghuimbir si aroma de lamaie.