Cum preparam iaurt de migdale acasa?


Cand esti stresat si obosit, migdalele reprezinta gustarea perfecta. Pe langa un gust delicios acestea ofera o sumedenie de substante hranitoare, ce fac front comun cu interesele tale.    Adeptii alimentatiei “sanatoase” si oricine apreciaza calitatea, mai au la dispozitie acum o reteta in plus, cea de iaurt de migdale. 

Ce ingrediente iti sunt necesare?

1 cana de migdale lasate la inmuiat o noapte inainte si decojite
1 cana plina trei sferturi cu apa
Sucul provenit dintr-o jumatate de lamaie
Agave dupa gust
1 lingurita cu extract de migdale (sau mai mult, in functie de preferinte)
3-4 capsule probiotice

Pentru a transforma toate acestea intr-un iaurt de migdale delicios, pune migdalele, sucul de lamaie si agavele intr-un blender cu o jumatate de cana de apa. Amesteca si adauga putin cate putin apa, pana obtii consistenta dorita. Adauga praful capsulelor probiotice, amesteca inca o data compozitia cu blenderul si gata!

Iaurtul de migdale poate tine cateva zile la rece in frigider. Daca au trecut mai mult de 3 zile, gusta putin din el inainte sa il combini cu altceva. Vei sesiza imediat atunci cand gustul a inceput sa devina aspru.   

Sursa foto

I. C.

Articole asemănătoare