Delicii de Paste. Rulada de miel cu spanac

Pentru ca Pastele se apropie, va propunem cateva retete inspirate pentru o masa cu adevarat imbelsugata si traditionala pentru aceasta sarbatoare.

Descoperiti savoarea intr-o reteta simpla, pregatind rulada gustoasa de miel cu spanac.


Ingredientele necesare sunt:

1 pulpa mare de miel fara os

50 ml ulei de masline

3 cepe tocate

1 telina tocata

3 catei de usturoi

300 g spanac

2 oua batute

2 legaturi de patrunjel tocate

busuioc

rozmarin

maghiran

500 g pesmet

100 ml apa

50 g parmezan

menta

sare

piper


Modul de preparare este urmatorul:

Se incinge cuptorul in prealabil.

Uleiul de masline se incinge intr-o tigaie.

Ceapa se curata si se toaca marunt.

Telina impreuna cu usturoiul se curata si se toaca.

Apoi se pun toate la calit.

Se lasa putin, pana cand devin moi.

Spanacul se spala si se opareste.

Se toaca si acesta.

Apoi, intr-un vas, se amesteca cu ouale.

Se adauga si patrunjelul tocat marunt.

Se presara busuioc, maghiran si rozmarin.

Se condimenteaza cu sare si piper.

Se adauga peste legumele calite.

Se pune si pesmetul.

Se rade si parmezanul.

Se amesteca bine toate ingredientele.

Pulpa de miel se bate.

Apoi se umple cu compozitia rezultata de spanac.

Se ruleaza carnea de miel.

Apoi se leaga.

Se pune apoi intr-o tava.

Se lasa la cuptor timp de doua ore.

Cand este gata rumenita, se scoate din cuptor.

Se lasa 15 minute inainte de a o servi.

Se presara putina menta deasupra in momentul servirii.

Rulada de miel o puteti degusta asortata cu o salata sau cu legume fierte colorate.

Sursa foto

Articole asemănătoare