Frappe de avocado
Ingrediente:
2 avocado
1 lingura coaja rasa de portocala
1/8 lingurita ghimbir macinat
1 lingurita sare
putin piper negru macinat (optional)
700 ml lapte
Preparare:
1. Avocado se curata de coaja si se inlatura samburii. Pulpa se taie bucati.
2. In blender se toarna bucatile de avocado, coaja de portocala, ghimbirul, sarea, piperul si se amesteca; se adauga laptele cate putin o data si se continua amestecarea pana totul devine o rema fina.
3. Se toarna in pahare, se acopera si se da la frigider. Se serveste rece si se poate decora cu felii de avocado.
Articole asemănătoare
-
Paste cu sos de avocado
Paste cu gust exotic de avocado si multa verdeata, un fel relativ usor de pregatit si plin de arome proaspete, vegetale.
-
Sos de avocado cu marar
Un sos bun pentru tartine pe paine prajita, carne de pasare, legume coapte.
-
Cum citesti eticheta unui fruct de avocado
Cu toate ca se numara printre fructele introduse de curand pe piata alimentara din Romania, avocado si-a facut un nume si inca promite multe pentru viitor. Acest lucru este determinat lasand la o parte strategiile de marketing, de valoarea nutritiva ridicata si proprietatile binefacatoare.
-
Pasta cremoasa de avocado cu usturoi
O pasta cremoasa si colorata se potriveste perfect pentru o masa usoara de seara. Va propunem sa incercati pasta de avocado.
-
Inghetata cremoasa de avocado cu smantana
Originar din Mexic, fructul de avocado contine cu 60% mai mult potasiu decat banana si are un efect energizant. Pentru a beneficia de gustul deosebit al acestuia, va invitam sa incercati inghetata cremoasa de avocado cu smantana.