Frappe de avocado

frappe de avocadoIngrediente:
2 avocado
1 lingura coaja rasa de portocala
1/8 lingurita ghimbir macinat
1 lingurita sare
putin piper negru macinat (optional)
700 ml lapte

Preparare:
1. Avocado se curata de coaja si se inlatura samburii. Pulpa se taie bucati.
2. In blender se toarna bucatile de avocado, coaja de portocala, ghimbirul, sarea, piperul si se amesteca; se adauga laptele cate putin o data si se continua amestecarea pana totul devine o rema fina.
3. Se toarna in pahare, se acopera si se da la frigider. Se serveste rece si se poate decora cu felii de avocado.

Articole asemănătoare

  • Sos de avocado cu marar

    Un sos bun pentru tartine pe paine prajita, carne de pasare, legume coapte.

  • Salata verde cu avocado si grepfrut

    Daca va place gustul de avocado si vreti sa incercati si alte combinatii aceasta alaturare cu salata verde si aciditatea data de citrice poate fi o varianta castigatoare.

  • Cum citesti eticheta unui fruct de avocado

    Cu toate ca se numara printre fructele introduse de curand pe piata alimentara din Romania, avocado si-a facut un nume si inca promite multe pentru viitor. Acest lucru este determinat lasand la o parte strategiile de marketing, de valoarea nutritiva ridicata si proprietatile binefacatoare.

  • Pasta cremoasa de avocado cu usturoi

    O pasta cremoasa si colorata se potriveste perfect pentru o masa usoara de seara. Va propunem sa incercati pasta de avocado.

  • Inghetata cremoasa de avocado cu smantana

    Originar din Mexic, fructul de avocado contine cu 60% mai mult potasiu decat banana si are un efect energizant. Pentru a beneficia de gustul deosebit al acestuia, va invitam sa incercati inghetata cremoasa de avocado cu smantana.