Frappe de avocado

frappe de avocadoIngrediente:
2 avocado
1 lingura coaja rasa de portocala
1/8 lingurita ghimbir macinat
1 lingurita sare
putin piper negru macinat (optional)
700 ml lapte

Preparare:
1. Avocado se curata de coaja si se inlatura samburii. Pulpa se taie bucati.
2. In blender se toarna bucatile de avocado, coaja de portocala, ghimbirul, sarea, piperul si se amesteca; se adauga laptele cate putin o data si se continua amestecarea pana totul devine o rema fina.
3. Se toarna in pahare, se acopera si se da la frigider. Se serveste rece si se poate decora cu felii de avocado.

Articole asemănătoare

  • Paste cu sos de avocado

    Paste cu gust exotic de avocado si multa verdeata, un fel relativ usor de pregatit si plin de arome proaspete, vegetale.

  • Sos de avocado cu marar

    Un sos bun pentru tartine pe paine prajita, carne de pasare, legume coapte.

  • Cum citesti eticheta unui fruct de avocado

    Cu toate ca se numara printre fructele introduse de curand pe piata alimentara din Romania, avocado si-a facut un nume si inca promite multe pentru viitor. Acest lucru este determinat lasand la o parte strategiile de marketing, de valoarea nutritiva ridicata si proprietatile binefacatoare.

  • Pasta cremoasa de avocado cu usturoi

    O pasta cremoasa si colorata se potriveste perfect pentru o masa usoara de seara. Va propunem sa incercati pasta de avocado.

  • Inghetata cremoasa de avocado cu smantana

    Originar din Mexic, fructul de avocado contine cu 60% mai mult potasiu decat banana si are un efect energizant. Pentru a beneficia de gustul deosebit al acestuia, va invitam sa incercati inghetata cremoasa de avocado cu smantana.