Frappe rouge

Frappe rougeIngrediente

cantitate: 5 portii
- doua globuri de inghetata de coacaze rosii
- 50 ml sirop de coacaze rosii
- 20 ml lapte
- o lingura sirop de zahar
- putina zeama de lamaie
- patru linguri de coacaze rosii, proaspete
- gheata zdrobita

Mod de preparare:

timp de preparare maxim: 15 minute

Marginea paharului se netezeste cu zeama de lamaie, apoi se trece prin zahar. Gheata si inghetata de fructe se pun intr-un pahar. Lichidele se agita puternic intr-un shaker si se toarna peste inghetata. Paharul se orneaza cu fructe. 
 

Articole asemănătoare

  • Clematis Rouge Cardinal

    Planta ornamentala foarte populara datorita florilor mari, cu petale catifelate, bine definite, parfumate, Clematis Rouge Cardinal este o varietate care va transforma orice colt al gradinii intr-o atractie careia nimeni nu ii va putea rezista.

  • Greseli care iti pot afecta sanatatea in timpul verii

    Odata cu zile senine si calduroase, sezonul estival aduce si mai multa motivatie celor care urmaresc o schimbare radicala in stilul lor de viata. Vara pare, de departe, cel mai potrivit moment pentru a imbratisa orice dieta “minune”.

  • Cafeaua, un risc pentru sanatate?

    Cafeaua turceasca, expresso, frappe sau capuccino, fie si o cafeluta la filtru, toate sunt irezistibile pentru majoritatea dintre noi.

  • Frappe de avocado

    Ingrediente: 2 avocado 1 lingura coaja rasa de portocala...

  • Grand Chilli

    Ingrediente: 5 cl Grand Marnier Cordon Rouge 4 felii de lime 2 linguri zahar