Citeste articole din "Ghid practic"

 • Cum eliminam mirosul de miel din bucate de Paste

  Cum eliminam mirosul de miel din bucate de Paste

  Preparatele din carne de miel sunt cele mai recomandate la masa eleganta din ziua de Paste. Totusi, unele persoane le evita ori sunt retinute fata de ele din cauza mirosului specific care persista uneori pana dupa gatire.

 • Cum sa-ti hranesti familia sanatos

  Cum sa-ti hranesti familia sanatos

  Cu familia impartasim toate lucrurile bune si rele din viata, de la cele mai marunte pana la cele care ne marcheaza viitorul. Desi masa ar putea parea un moment nesemnificativ, regularitatea sa peste care nu se poate trece o pune mereu in centrul atentiei.

 • Tratamente fitoterapeutice pentru degeraturi

  Tratamente fitoterapeutice pentru degeraturi

  In sezonul rece temperaturile scad adesea sub pragul de inghet al apei, iar problemele de sanatate devin iminente. Degeraturile se numara printre cele mai frecvente si periculoase suferinte ale perioadei

 • Ciocolata, un lux in viitorul apropiat?

  Ciocolata, un lux in viitorul apropiat?

  V-ati gandit vreodata ca banalele tablete sau bomboane de ciocolata ar putea sa redevina ca odinioara alimente rare? Probabil ca nu, si totusi scenariul nu este deloc rupt de realitate, ba chiar l-am putea experimenta pe propria piele in viitorul apropiat.

 • Ciocolata tine la sanatatea ta

  Ciocolata tine la sanatatea ta

  Un studiu efectuat de cercetatorii suedezi in octombrie, anul trecut, a oferit lumii un motiv in plus sa aprecieze ciocolata.

 • Bucatariile lumii. Bucatele traditionale ale Rusiei

  Bucatariile lumii. Bucatele traditionale ale Rusiei

  Marile bucatarii ale lumii sunt caracterizate prin originalitate, prin gusturi si arome unice, si mai ales prin retete mostenite din vechime, devenite traditionale pentru acele spatii. Nu era posibil ca asemenea obiceiuri culinare sa nu apara in estul Europei, pe teritoriul Rusiei de astazi, unde