Gras ameliorat

Pomul este de vigoare mare, rodeste pe ramuri mijlocii care sunt bine garnisite cu buchete de mai. Este partial autofertil.
Fructele sunt mari, sferic-alungite, de culoare vanata-negricioasa, prezinta o pruina groasa, albastra.
Pulpa este verde-galbuie, carnoasa, suculenta, dulce, neaderenta la sambure.
Maturitatea de recoltare este la mijlocul lunii septembrie.

Află mai multe despre

Articole asemănătoare

  • Ardeiul gras Mavras, un deliciu rar si inedit

    Varietate rar intalnita de ardei gras, cu gust dulce si aromat, pulpa tare si carnoasa, Mavras este un soi timpuriu excelent pentru salate, gustari, dar si pentru diverse retete in care veti putea profita atat de savoare, cat mai ales de colorit.

  • Sos dulce-picant de ardei gras si ardei iute

    Combinatia intre gustul dulce al ardeiului gras si cel picant al celui iute face din acest sos o alegere perfecta pentru carnea rosie si nu numai. Puteti modifica dupa plac proportiile, si cum il puteti pregati cu 7-10 zile inainte se pastreaza bine la frigider, intr-un recipient inchis ermetic.

  • Smoothie cu mango, ardei gras rosu si suc de lamaie

    Cu mult mango, suc de lamaie si ardei gras, este un smoothie care va oferi organismului o doza serioasa de vitamina C, esentiala pentru o stare de bine si un sistem imunitar mai puternic.

  • Ardeiul gras Zlata

    Soi de ardei gras cu productie buna anuala, rezistenta buna la daunatori si seceta, Zlata sunt ardei de un galben deschis, carnosi, cu gust dulce si proaspat, de forma conica, usor ascutiti la capat, iar atunci cand sunt foarte copti sunt de culoare rosie.

  • Ardei gras Sweet Chocolate

    O varietate mai rar intalnita si delicioasa de ardei gras, de un violet inchis, lucios, cu gust dulce, foarte aromat, perfect ca gustare sau in salate, rezistent la transport si depozitare, cu o productie buna de la an la an.