Green Devil

Green Devil

 

Ingrediente

4 cl Rom alb
3 cl Whiskey
3 cl Curacao albastru
2 cl Lichior de cocos
6 cl Suc de portocale

 


Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele in shaker, iar rezultatul se serveste intr-un pahar de cocktail. Se adauga cubulete de gheata.

Articole asemănătoare

 • Trandafirul Green Romantica, un soi de un verde pal rar intalnit

  Soiurile de trandafiri cu boboci de un verde pal, deschis, delicat sunt cu siguranta o raritate, iar pentru pasionati acest teahibrid numit Green Romantica ar fi o optiune cel putin interesanta, chiar daca este o varietate destul de rara.

 • Trandafirul Super Green

  Un trandafir cu petalele de un verde pal, amintind de coaja unei limete si parfum discret cu note dulci.

 • Andrographis paniculata

  Andrographis paniculata este o planta ce se utilizeaza in medicina Ayurvedica, fiind cunoscuta si sub alte nume precum Green Chiretta, Kalmegh, Maha-Tita (King of Bitters). Andrographis paniculata este un arbust din Asia, cu flori albe si violet.

 • Curatenia de Primavara - din nou in Gradinile Botanice din Bucuresti si Cluj

  Sambata, 29 martie 2008, va avea loc "Curatenia de primavara" in Gradina Botanica "Dimitrie Brandza" a Universitatii din Bucuresti si in Gradina Botanica "Alexandru Borza" a Universitatii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca.

 • Lemnul viitorului vine din Asia

  Protectia mediului a intrat din ce in ce mai mult in atentia guvernelor din intreaga lume care cauta, astazi, resurse de energie verzi, materiale ecologice, reciclabile si materii prime provenite din surse regenerabile.