Citeste articole din "Idei deco"

 • Aranjamente florale pentru Dragobete

  Aranjamente florale pentru Dragobete

  Cum februarie este considerata cea mai romantica luna a anului, va prezentam cateva idei de aranjamente florale si modul in care le puteti realiza.

 • Ce flori oferim la diferite ocazii...

  Ce flori oferim la diferite ocazii...

  Sunt multe ocazii cand florile sunt nelipsite din viata noastra. De asemenea, ele sunt si daruri gingase pe care le oferim celor dragi cu ocazia diferitelor evenimente familiale....

 • Aranjamente florale pentru masa de Craciun

  Aranjamente florale pentru masa de Craciun

  Decoratiunile argintii si ramurile de brad sunt specifice sarbatorilor de iarna, dar florile aduc si mai multa culoare. Nu uitati ca aranjamentul trebuie sa se potriveasca cu farfuriile si fata de masa...

 • Aranjamente de craciun pentru gradina

  Aranjamente de craciun pentru gradina

  Dati terasei aerul sarbatorilor de iarna, cu un aranjament facut din ramuri de brad, conuri de pin, globuri si alte ornamente. Decoratiuni simple de iarna, cum sunt acestea, arata cat de usor este sa aducem atmosfera de sarbatoare in gradina si casa.

 • Vase decorative pentru orhidee

  Vase decorative pentru orhidee

  Tesute de mana intr-un model complicat, aceste cosuri din bambus sunt potrivite pentru orice tip de orhidee in ghiveci. Ele sunt perfecte atat pentru interior, cat si pentru gradina.

 • Orhideea, potrivita pentru orice situatie

  Orhideea, potrivita pentru orice situatie

  Cadoul ideal - In aceasta ipostaza orhideea exceleaza prin rafinamentul sau. In lume se gasesc peste 100.000 de hibrizi, asa ca este usor sa alegeti o floare unica, durabila, potrivita pentru orice ocazie.

 • Plante de interior care mentin aerul curat

  Plante de interior care mentin aerul curat

  Plantele de interior adauga frumusete si eleganta casei sau biroului, dar stiati ca ele pot fi folosite si pentru a curata aerul din caminul dvs? Va prezentam: ficus benjamina, iedera, planta paianjen, spathiphyllum, ferica si palmierii.

 • Aranjamentele de toamna

  Aranjamentele de toamna

  Vara este un lucru obisnuit sa decorati casa cu flori. Decoratiunile de toamna pot fi insa mult mai somptuoase - culorile mai bogate, frunzele, florile si chiar fructele uscate...