Citeste articole din "Idei deco"

 • Decoratiuni cu ajutorul dovleceilor din gradina

  Decoratiuni cu ajutorul dovleceilor din gradina

  Atat in piete cat si in gradini se pot vedea diferitele specii de dovlecei care ne incanta privirile. Rotunzi, ovali, lunguieti sau cu forme neregulate aceste legume reprezinta accesorii si decoratiuni

 • Fantanile arteziene de gradina

  Fantanile arteziene de gradina

  Departe de a fi o inovatie a civilizatiei moderne, fantana arteziana reprezinta un obiect decorativ cu vechime, a carui intrebuintare coboara pana in antichitate conform ultimelor marturii arheologice.

 • Premiul Wienerberger 'Brick Award 2010'

  Premiul Wienerberger 'Brick Award 2010'

  Viena, 9 aprilie 2010 - Wienerberger AG, cel mai mare producator de caramizi la nivel mondial si primul ca importanta in fabricarea tiglelor de argila din Europa, acorda la data de 8 aprilie 2010 pentru a patra oara premiul "Brick Award" in valoare totala de 21.000 Euro. In acest an criticii de arhitectura au inscris in competitie 260 proiecte din 32 tari.

 • Idei de primavara pentru veranda dumneavoastra

  Idei de primavara pentru veranda dumneavoastra

  Cand primul val al primaverii este gata sa inunde natura, este momentul sa acordam o atentie deosebita verandei noastre. O noua infatisare a verandei va fi in rezonanta cu eruptia florala ce va invalui plantele si copacii in curand.

 • Tigla metalica Skane de la Lindab in noi culori

  Tigla metalica Skane de la Lindab in noi culori

  Lindab Romania aduce un nou beneficiu gamei Lindab Topline -tigla metalica Skane va fi disponibila, incepand cu luna august 2009, in 13 culori. Asadar, pe langa culorile deja consacrate, MROS 758 si MARO 434, tigla metalica Skane va putea fi achizitionata in toata gama de culori Lindab, in varianta de acoperire PE.