Citeste articole din "Idei deco"

 • Aranjamente decorative cu plante mici

  Aranjamente decorative cu plante mici

  Pentru a inviora un spatiu in ideea de a-l face cat mai placut ochiului si pentru a crea o atmosfera relaxanta, naturala si plina de culoare, puteti apela la diverse tipuri de aranjamente cu plante de dimensiuni mici.

 • Flori in ghivece

  Flori in ghivece

  Nu folositi pe timpul iernii ghivece de ceramica decat daca aveti interioarele foarte bine incalzite. La alegerea recipientelor, a ghivecelor, va trebui sa tineti cont de culorile spatiului pe care urmeaza sa-l decorati cu minunatele dumneavoastra flori.

 • Hotel ecologic

  Hotel ecologic

  Orchard Garden Hotel este unul dintre cele mai noi hoteluri din San Francisco, dar si unul in ton cu noile tendinte : un hotel verde.

 • Restaurant - Gradina

  Restaurant - Gradina

  Subsolul Bursei de marfuri din Viena gazduieste un frumos si interesant restaurant-gradina, un spatiu primavaratic in orice anotimp.

 • Armonizati casa cu gradina

  Armonizati casa cu gradina

  O alee cu pietris, cateva trepte, un umbrar sau o carare cu brazi la margini va lega natura de om. Un gard cu plante agatatoare, ori unul de tufe va accentua de asemenea, aceasta legatura. Insa nu uitati nici de felinarele care va indica drumul spre casa sau de plantele din jurul usii de la intrare.

 • Secretele designului - trunchiul pentru plante epifite

  Secretele designului - trunchiul pentru plante epifite

  In padurile ecuatoriale intalnim plante care, pentru a putea beneficia de lumina prezenta in coroana arborilor, s-au adaptat la traiul ''la inaltime''. Ele traiesc pe crengile groase ale acestora, la ingemanarea mai multor ramuri, acolo unde cu timpul se formeaza un strat foarte subtire si ingust de pamant, provenit din descompunerea frunzelor moarte.