Citeste articole din "Idei deco"

 • Rozmarinul, un “pom” de Craciun neconventional

  Rozmarinul, un “pom” de Craciun neconventional

  Rozmarinul este o planta culinara foarte cunoscuta de la care se folosesc frunzele, tulpinile si varfurile florale. In mod traditional, reprezinta simbolul aducerii aminte deoarece se pare ca imbunatateste memoria.

 • 5 plante arhitecturale pentru interiorul locuintei tale

  5 plante arhitecturale pentru interiorul locuintei tale

  Conceptul de “plante arhitecturale” (engl. Architectural plants) a fost intrebuintat pana acum la scara redusa in Romania, patrunzand relativ recent in vocabularul specialistilor din domeniul decoratiunilor interioare.

 • Ouale de Pasti, simple alimente si bijuterii

  Ouale de Pasti, simple alimente si bijuterii

  Obiceiul colorarii oualor de Pasti este unul dintre cele mai cunoscute in lume. Pentru crestini, culoarea rosie semnifica puterea purificatoare a focului si sangele scurs pe cruce al lui Hristos.

 • Ce oferim in dar de Paste?

  Ce oferim in dar de Paste?

  Dupa un an in care am trecut prin bune si rele, iata-ne din nou in pragul Invierii Domnului, cel mai mare prilej de bucurie al intregii crestinatati. Cum se intampla de fiecare data in Saptamana Patimilor, pregatirile

 • Idei deco de iarna pentru locuinta noastra

  Idei deco de iarna pentru locuinta noastra

  Cand zapada si viscolul pun stapanire pe ulite, ogoare si gradini, atentia ni se indreapta catre spatiul protector al locuintei. Refugiu al trupului dar si al celor mai placute ganduri si simtiri, caminul poate si chiar trebuie sa sporeasca iarna confortul. Cum?

 • Varietatea speciilor de bostan

  Varietatea speciilor de bostan

  “Gigantul” decorativ este inrudit cu anumite specii de castraveti si pepeni si exista peste 200 de sortimente comestibile

 • Decoratiuni din legume

  Decoratiuni din legume

  De fiecare data cand primim oaspeti la masa ne dorim ca totul sa fie cat mai bine pus la punct sau sa pregatim mici surprize cu ajutorul decoratiunilor pentru a-i surprinde pe acestia intr-un mod cat mai placut.

 • Ce oua alegem pentru Pasti?

  Ce oua alegem pentru Pasti?

  Marea sarbatoarea a Invierii se apropie cu repeziciune, iar noi ne pregatim atat sufleteste cat si din punct de vedere culinar. Pe langa faptul ca ne gandim