Inghetata Sangria

Ingrediente:
 
o sticla de vin rosu
o jumatate de cana suc de cirese 
o jumatate de cana suc de mere 
o cana de fructe taiate felii mici, subtiri: mere, capsuni, boabe de strugure, fructe de padure (intregi), etc
 
Mod de preparare: puneti intr-un recipient suficient de mare vinul rosu, adaugati sucurile de fructe. Se toarna apoi feliile subtiri de fructe si fructele de padure intregi, bine spalate, amestecand usor ca sa nu se striveasca. Amestecul se toarna in formele de inghetata, se adauga batul din lemn sau cel din plastic, si totul se pun la congelator pentru cel putin opt ore. Este o reteta inedita, foarte racoritoare, dar pastreaza bine si gustul vinului rosu. Poate fi pregatita si cu vin alb pentru un contrast interesant cu feliile de fructe.

 

Articole asemănătoare

  • Inghetata parfumata de piersici cu frisca

    Pentru cei care prefera un desert simplu cu un gust delicios, le oferim o reteta de inghetata parfumata de piersici cu frisca.

  • Inghetata de cafea cu biscuiti

    Un desert care va va racori de indata ce l-ati gustat este inghetata de cafea cu biscuiti. Asadar, va invitam sa realizati o inghetata delicioasa si aromata, dar cu ingrediente putine.

  • Inghetata de zmeura

    Un desert rapid si racoritor in zilele toride ale verii este binevenit. Va propunem sa preparati inghetata de zmeura.

  • Inghetata cremoasa de avocado cu smantana

    Originar din Mexic, fructul de avocado contine cu 60% mai mult potasiu decat banana si are un efect energizant. Pentru a beneficia de gustul deosebit al acestuia, va invitam sa incercati inghetata cremoasa de avocado cu smantana.

  • Inghetata parfe cu aroma de cacao si frisca, decorata cu nuci si stafide

    Un desert racoritor si plin de savoare, cu care sa va incantati musafirii si nu numai, este cel de inghetata parfe cu aroma de cacao si frisca, decorata cu nuci si stafide. Aveti nevoie de urmatoarele ingrediente: