Intentii sanatoase in 2011

A scapa de kilogramele in plus, miscare mai multa, alimentatie sanatoasa, evitarea stresului - acestea si multe altele ar trebui sa apara pe lista cu ceea ce intentionati sa efectuati in 2011.

Intentia nr. 1:  Miscare mai multa!
Daca dorim sa dispara pernitele de grasime, sa fim mai tonici si sa avem mereu o buna dispozitie nu trebuie sa fim delasatori, ci sa ne facem timp 15 - 20 minute pentru miscarea zilnica (plimbare, jogging, walking, mersul pe bicicleta, role...etc).
Nu suntem suficient de motivati? Motivatia cea mai buna vine atunci cand avem parte si de o companie placuta.

Intentia nr. 2: Doresc sa scap de kilogramele in plus!
Peste tot, in reviste, in ziare, pe site-uri, exista sfaturi si felurite diete care ne garanteaza ca vom ajunge la greutatea mult visata. Ne garanteaza oare ca vom ramane la aceasta si ca efortul nu va fi prea mare?

Cea mai buna dieta, valabila pentru oricine, este un stil de viata echilibrat. Acesta cuprinde miscare, mese regulate, ultima sa nu fie mai tarziu de ora 18, iar alimentatia sa contina multe legume. Trebuie evitata painea si trebuie sa mancam pana cand trece senzatia de foame si nu pana nu ne mai putem ridica de la masa.

Intentia nr. 3: Imi doresc mai mult timp pentru mine!
Trebuie sa fugiti cu masina la spalatorie? Trebuie sa ajungeti neaparat la cumparaturi? Trebuie sa mergeti si la cursul de yoga? Cuvantul "trebuie" nu are ce cauta in viata dvs!

Sursa foto

Articole asemănătoare