Intentii sanatoase in 2011

A scapa de kilogramele in plus, miscare mai multa, alimentatie sanatoasa, evitarea stresului - acestea si multe altele ar trebui sa apara pe lista cu ceea ce intentionati sa efectuati in 2011.

Intentia nr. 1:  Miscare mai multa!
Daca dorim sa dispara pernitele de grasime, sa fim mai tonici si sa avem mereu o buna dispozitie nu trebuie sa fim delasatori, ci sa ne facem timp 15 - 20 minute pentru miscarea zilnica (plimbare, jogging, walking, mersul pe bicicleta, role...etc).
Nu suntem suficient de motivati? Motivatia cea mai buna vine atunci cand avem parte si de o companie placuta.

Intentia nr. 2: Doresc sa scap de kilogramele in plus!
Peste tot, in reviste, in ziare, pe site-uri, exista sfaturi si felurite diete care ne garanteaza ca vom ajunge la greutatea mult visata. Ne garanteaza oare ca vom ramane la aceasta si ca efortul nu va fi prea mare?

Cea mai buna dieta, valabila pentru oricine, este un stil de viata echilibrat. Acesta cuprinde miscare, mese regulate, ultima sa nu fie mai tarziu de ora 18, iar alimentatia sa contina multe legume. Trebuie evitata painea si trebuie sa mancam pana cand trece senzatia de foame si nu pana nu ne mai putem ridica de la masa.

Intentia nr. 3: Imi doresc mai mult timp pentru mine!
Trebuie sa fugiti cu masina la spalatorie? Trebuie sa ajungeti neaparat la cumparaturi? Trebuie sa mergeti si la cursul de yoga? Cuvantul "trebuie" nu are ce cauta in viata dvs!

Sursa foto

Articole asemănătoare

 • Rosiile pentru sanatate

  Cum are multa vitamina C doar o rosie de dimensiuni medii pe zi ne ofera pana la 40 la suta din necesarul zilnic, in vreme ce vitamina K, despre care se vorbeste mai putin, este utila pentru a regla tensiunea arteriala

 • Legume gustoase si sanatoase in timpul iernii

  Castravetii, ardeii si rosiile fac parte din topul listei celor mai iubite legume. Din nefericire, iarna nu ne putem bucura

 • Fructe sanatoase in timpul iernii

  Este foarte important sa avem grija de organismul nostru pe tot parcursul anului. Iarna ne simtim de foarte multe ori mai slabiti ca nicidata

 • Papadia – remediul natural sanatos

  Papadia transforma campia la inceputul verii intr-o mare de un galben aprins. De asemenea aceasta floricica este si printre preferatele copiilor

 • Sfaturi pentru o viata lipsita de probleme medicale

  Potrivit celor mai recente studii, pentru a avea o viata sanatoasa cu vizite la medic doar de control, cheia succesului se ascunde in spatele unor cuvinte precum echilibru, moderatie si varietate.