Like in the movies

cocktail like in the movies

 

Ingrediente:
5 cl brandy
1 cl sirop de afine
15 cl tonic

Preparare:
Puneti gheata intr-un pahar hurricane si apoi turnati ingredientele. Pentru decorare, folositi o cireasa si o coaja de portocala.

Articole asemănătoare

 • Ienibaharul, piperul cu o suta de arome

  Ienibaharul este un arbore tropical din familia myrtaceae cu flori si fructe dispuse in ciorchini. Prima descriere in literatura a acestui arbore a fost facuta de naturalistul Patrick Browne in anul 1755, in cartea sa "The Civil and Natural History of Jamaica".

 • Muzeul Biosferei din Montreal

  The Biosphere este un muzeu din Montreal dedicat mediului inconjurator, situat in Parcul Jean-Drapeau.

 • Ciocolata, un lux in viitorul apropiat?

  V-ati gandit vreodata ca banalele tablete sau bomboane de ciocolata ar putea sa redevina ca odinioara alimente rare? Probabil ca nu, si totusi scenariul nu este deloc rupt de realitate, ba chiar l-am putea experimenta pe propria piele in viitorul apropiat.

 • The Garden of Cosmic Speculation, Scotia

  Scotia este recunoscuta ca avand unele din gradinile cele mai splendide din lume. Scotienii stau foarte bine si la capitolul ingeniozitate in privinta gradinilor.

 • Viata secreta a plantelor

  Plantele au secrete la fel cum si fiintele umane au. Afirmatia poate fi gasita in cartea scrisa in limba engleza de Peter Tompkins si Christopher Bird si care poarta titlul "The Secret Life of Plants" (Viata secreta a plantelor).