Mancare de vinete (1)

Ingrediente: ulei, masline, vinete, sare, piper, foi de dafin, rosii pasta bulion, vegeta, ardei gras. Preparare: Se caleste ceapa cu ardei taiat marunt cu ulei si cu usturoi- 2-3 catei. Se adauga vinetele crude taiate cubulete, si se inabusa cu apa, lasindu-se sa fiarba 15 minute. Se adauga vegeta si bulionul, sare dupa gust. Se adauga la final foaia de dafin si 5 -6 masline, dupa care se mai lasa la fiert 7-8 minute. Se serveste calda cu salata de varza alba.

Articole asemănătoare

  • Mancare de vinete cu rosii

    Daca va plac vinetele aceasta este o reteta simpla, dar foarte gustoasa.

  • Mancare de morcovi cu masline verzi si coriandru

    O mancare simpla si cu un gust deosebit obtineti preparand reteta de mancare de morcovi cu masline verzi si coriandru. Morcovul este bogat in beta-caroten si vitamina A, fiind un puternic antioxidant si protejand pielea de actiunea radicalilor liberi.

  • Reteta greceasca de vinete

    Bogate in fibre, vinetele ne induc rapid senzatia de satietate, de aceea pot fi consumate si pentru a scapa de cateva kilograme in plus. Va propunem sa incercati o reteta greceasca de vinete.

  • Rondele de vinete la cuptor cu ardei gras si rosii

    O mancare cu un gust delicios si speciala pentru vara este cea de rondele de vinete la cuptor cu ardei gras si rosii.

  • Pizza din malai cu rondele de vinete si rosii

    Apreciate in curele de slabire, vinetele contin multa apa si au un aport caloric scazut. De aceea, pentru ca sunt indicate a se consuma in zilele calduroase, va propunem sa incercati reteta de pizza din malai cu rondele de vinete si rosii.