Masca cu ulei de masline si oua impotriva caderii parului

 Daca aveti probleme serioase cu parul, luati in considerare si cateva tratamente cu ingrediente naturale care ii vor conferi firului de par sanatate si vitalitate.

Va propunem sa incercati masca cu ulei de masline si oua, menita sa actioneze impotriva caderii parului.


Ingredientele de care aveti nevoie sunt:

4 linguri cu ulei de masline

2 oua


Se realizeaza astfel:

Intr-un bol se bat bine ouale intregi.

Apoi se amesteca cu uleiul de masline.

Se formeaza o pasta, care se aplica pe parul curat.

Se acopera apoi parul cu o folie din plastic.

Apoi se infasoara si cu un prosop.

Se lasa capul acoperit astfel timp de 40 de minute.

Dupa acest timp, se spala parul ca de obicei.


Aceasta masca se utilizeaza o data pe saptamana in cazul in care aveti parul gras, ori o data la doua saptamani daca aveti parul uscat.


Aplicarea acestei masti cu regularitate va intari radacina firului de par, hranindu-l totodata.

Sursa foto

Articole asemănătoare

  • Sos cu ulei de masline, mustar si suc de lamaie

    O reteta de sos de inspiratie mediteraneana, pentru care veti avea nevoie de un ulei de masline de calitate, mustarul preferat (dulce sau picant, dupa gust), si suc de lamaie proaspat stors din fructe mari, parfumate. Poate fi folosit pentru carnea de peste, pui, dar si pentru legume fierte, sotate sau coapte.

  • Tratamente si solutii naturiste cu ulei de masline

    Plin de savoare, cu gustul aparte atat de indragit de cei care aleg mereu uleiul de masline de calitate, este un ingredient esential in bucatarie, unde nu poate lipsi daca vrem sa regasim la final acea aroma specifica, mediteraneana, ce evoca mai ales tinuturile arse de soare ale Greciei.

  • Sos cu ulei de masline si lamaie in stil grecesc

    O reteta greceasca traditionala, simpla si usor de pregatit, excelenta pentru peste si fructe de mare. Cu notele sale intense, mediteraneene, proaspete si aromate, este gata imediat si poate fi folosit la fel de bine pentru legume sotate sau coapte, dar si pentru carnea de pui.

  • Anghinarea, aliment cu proprietati de medicament

    Anghinarea este unul dintre cele mai generoase daruri pe care ni le pune la dispozitie natura. Fiarta, preparata la abur sau consumata cruda in salata, cu putin ulei de masline si cativa stropi de otet balsamic, ea contribuie esential la sanatatea organismului.

  • Cartofi umpluti cu carne de pui si ciuperci la cuptor

    O mancare plina de gust se poate pregati si rapid. Va propunem astfel reteta de cartofi umpluti cu carne de pui si ciuperci la cuptor.