Milkshake cu ghimbir si ananas
o ceasca suc de ananas din conserva
o ceasca lapte
o jumatate de lingurita de ghimbir proaspat ras
doua cesti inghetata cu aroma de vanilie
o lingura suc proaspat de lime
optional cateva bucati de ananas din conserva
Mod de preparare: puneti in blender sucul de ananas, adaugati inghetata, laptele, sucul de lime si presarati deasupra toata cantitatea de ghimbir ras. Daca va place mult gustul puteti sa puneti o lingurita intreaga sau chiar mai mult, dar ghimbirul va acoperi toate celelalte arome. Se mixeaza bine pana cand compozitia este fluida si se serveste imediat. Optional puteti adauga si cateva bucati de ananas din conserva, taiate marunt, pentru un plus de aroma de fructe.
Articole asemănătoare
-
Bautura cu ghimbir si lamaie pentru o imunitate mai buna
Pe masura ce vremea se raceste, iar perioada gripelor si racelilor este tot mai aproapte, sistemul imunitar are nevoie de tot ajutorul posibil. Si poate deveni mai puternic si mai rezistent si cu ajutorul acestei bauturi cu lamaie, ghimbir, miere dulce si un praf de piper negru. Se bea fierbinte.
-
Cocktail cu bere de ghimbir si lamaie
Cu note de citrice, gust usor picant de ghimbir si vodca, este un cocktail simplu, usor de pregatit si potrivit pentru orice ocazie.
-
Bautura cu ghimbir si piper cayenne pentru o digestie mai buna
O reteta pentru o bautura tonica destul de simpla, cu ghimbir, lamaie si piper cayenne (va fi pe gustul celor care prefera un gust picant), care va ajuta sa aveti o digestie mai usoara. Poate suplimenta o cura de probiotice sau se poate bea din cand in cand, pentru a preveni eventuale tulburari.
-
Cocktail cu bourbon, bere de ghimbir si menta
O combinatie in care berea de ghimbir (preferata de multi, dar privita cu retinere de destui) dobandeste noi note si gusturi in amestecul cu bourbonul si prospetimea adusa de menta.
-
Biscuiti cu ghimbir si scortisoara
O reteta relativ simpla, dar care se potriveste pentru o gustare de weekend, pentru un desert delicios, alaturi de o cana de ceai sau lapte si, de ce nu, in asteptarea sarbatorilor