Olarit si dragoste pentru plante la Horezu

Horezu

 

ceramica Horezu

 

cactusi

 

flori cactusi

Află mai multe despre

Articole asemănătoare

 • Ce plante tamaduitoare se recolteaza in luna iulie

  Vara nu este numai vremea fructelor si a salatelor de legume ci si momentul pentru recoltarea anumitor plante tamaduitoare. Ca de fiecare data, insa, uitam sau omitem acest lucru preferand medicamentele chimice in locul remediilor fitoterapeutice, necostisitoare si aflate, totusi, atat de aproape de noi.

 • Rondele de vinete la cuptor cu ardei gras si rosii

  O mancare cu un gust delicios si speciala pentru vara este cea de rondele de vinete la cuptor cu ardei gras si rosii.

 • GardenLife - Expozitie dedicata amenajarii gradinii si terasei

  Daca doresti sa iti transformi gradina intr-un loc de relaxare pentru intreaga familie, Garden Life iti prezinta cele mai noi idei de proiectare si arhitectura peisagistica, plante decorative, arbusti, mobilier pentru gradina, ustensile si masini pentru gradinarit.

 • Alcalinitatea si aciditatea solului

  Indiferent de cat de mare ar fi pasiunea dumneavoastra pentru gradinarit, problemele nu va vor ocoli. Daca reusiti sa treceti peste ele si pe parcurs nu va pierdeti interesul pentru plante, aveti mari sanse sa deveniti un gradinar minunat.

 • Fulgii de ovaz, benefici pentru sanatate si frumusete

  Folositi mai mult pentru consum la micul dejun, fulgii de ovaz reprezinta un aliment deopotriva nutritiv si sanatos, ce asigura sursa necesara de vitamine si energie pentru o zi intreaga. Totodata asigura si mentinerea frumusetii.