Sos cu miere

Ingrediente:
 
o lingura de unt
100 ml supa de carne
2 linguri miere
2 linguri otet de mere
1 crenguta de cimbru
 
Mod de preparare: intr-o craticioara se caramelizeaza mierea pe foc mediu, se adauga otetul si se lasa pana mai scade, amestecand des. Se adauga supa si cimbrul, lasand pana scade suficient, iar sosul se leaga bine, la final punand si untul pentru o consistenta placuta. Se foloseste cald.

Foto: all-free-download.com

Articole asemănătoare

  • Sos usor picant cu mustar

    O reteta usoara a unui sos cu mustar si putina boia iute, gata imediat si excelent pentru carnea de porc sau de pui, crenvursti, legume la cuptor, cartofi copti sau fierti. Versatil si aromat, are nevoie de ingrediente de buna calitate pentru ca rezultatul final sa fie unul delicios.

  • Sos cu usturoi in stil asiatic

    Un sos cu arome dense, exotice, de inspiratie chinezeasca, bun pentru carne, legume, orez sau, de ce nu, pentru a completa o portie de taietei de orez.

  • Prajitura gustoasa cu miere

    Intampinati-i pe cei dragi cu o prajitura gustoasa pe care sa o savureze la desertul mesei de pranz alaturi de o ceasca cu ceai cald. Va propunem sa incercati reteta de prajitura simpla cu miere.

  • Prajitura de post cu miere si nuca

    O prajitura gustoasa, ideala pentru servit in momentele cand suntem vizitati de rude ori prieteni, este prajitura de post cu miere si nuca.

  • Prajitura cu miere si suc proaspat de portocale

    Un desert pentru o dupa-amiaza placuta poate fi prajitura cu miere si suc proaspat de portocale. Bucurati-va de combinatia si aroma unica oferite de miere si portocale.