Sos cu miere

Ingrediente:
 
o lingura de unt
100 ml supa de carne
2 linguri miere
2 linguri otet de mere
1 crenguta de cimbru
 
Mod de preparare: intr-o craticioara se caramelizeaza mierea pe foc mediu, se adauga otetul si se lasa pana mai scade, amestecand des. Se adauga supa si cimbrul, lasand pana scade suficient, iar sosul se leaga bine, la final punand si untul pentru o consistenta placuta. Se foloseste cald.

Foto: all-free-download.com

Articole asemănătoare

  • Sos cu usturoi in stil asiatic

    Un sos cu arome dense, exotice, de inspiratie chinezeasca, bun pentru carne, legume, orez sau, de ce nu, pentru a completa o portie de taietei de orez.

  • Sos cu miere si ulei de masline

    Un sos versatil, cu gust puternic, potrivit pentru carnea de porc sau pui, dar si pentru legume fierte sau o portie de orez. Perfect pentru cei care vor sa incerce un gust dulce si sarat, putin picant de la usturoi si chili.

  • Prajitura gustoasa cu miere

    Intampinati-i pe cei dragi cu o prajitura gustoasa pe care sa o savureze la desertul mesei de pranz alaturi de o ceasca cu ceai cald. Va propunem sa incercati reteta de prajitura simpla cu miere.

  • Prajitura de post cu miere si nuca

    O prajitura gustoasa, ideala pentru servit in momentele cand suntem vizitati de rude ori prieteni, este prajitura de post cu miere si nuca.

  • Prajitura cu miere si suc proaspat de portocale

    Un desert pentru o dupa-amiaza placuta poate fi prajitura cu miere si suc proaspat de portocale. Bucurati-va de combinatia si aroma unica oferite de miere si portocale.