Omleta tropicala

Ingrediente:
 
1/2 cana cuburi de ananas 
1/2 mango bine copt
1 kiwi
8-10 cirese 
8 oua
500 ml smantana lichida
o lingura zahar brun
1 lingura rom brun
2 linguri ulei de masline
 
Mod de preparare: fructele se taie cubulete si se amesteca bine intr-un bol suficient de mare. Cele opt oua se bat bine cu zaharul, romul si jumatate din cantitatea de smantana, iar cand compozitia este omogena si bine crescuta se pune la prajit in uleiul de masline bine incins. Se prajeste pe ambele fete, se scoate, se taie in sferturi, fiecare portie fiind asezata pe o farfurie. Se imparte egal amestecul de fructe tropicale pe fiecare bucata de omleta, se toarna deasupra restul de smantana, si se serveste in 2-3 minute.

Foto: needpix.com

Articole asemănătoare

  • Omleta cu tofu

    Pentru cei care prefera gustul de tofu sau vor sa incerce o omleta cu totul diferita de retetele clasice.

  • Omleta cu mere

    O modalitate indrazneata de a combina micul dejun cu desertul, aceasta omleta pufoasa, bine crescuta, este o gustare inedita care ii va surprinde placut pe invitati.

  • Omleta cu verdeturi de primavara

    Poate ca v-ati plictisit de retetele clasice de omleta si vreti o varianta care sa aiba nu doar gust, dar si prospetime si multa verdeata de primavara.

  • Omleta cu mazare

    Mazare si o simpla omleta, dar reciproc se completeaza neasteptat de bine.

  • Omleta cu cartofi si ceapa

    O omleta gustoasa pentru micul dejun pe care o puteti prepara celor dragi este omleta cu cartofi si ceapa.