Paste cu cascaval si nucsoara la cuptor

 O reteta apetisanta pentru o masa gustoasa este cea de paste cu cascaval si nucsoara la cuptor.


Ingrediente necesare:

300 g paste

70 g unt

150 g cascaval

120 g smantana

sare

piper

patrunjel

marar

nucsoara


Modul de preparare:

Pastele se pun la fiert in apa cu sare, urmand instructiunile de pe ambalaj.

Cand sunt fierte, acestea se scurg.

Se amesteca cu smantana.

Se pun cateva minute pe foc.

Dupa aceea se adauga cascavalul ras.

Se pun sarea si piperul.

Se presara si nucsoara.

Se adauga si mararul si patrunjelul, tocate fin.

Apoi toata compozitia rezultata se pune intr-un vas termorezistent.

Se adauga deasupra cubulete de unt si cascaval ras.

Se lasa la cuptor timp de 10-15 minute.

Cand sunt gata, se servesc imediat.

Sursa foto

Articole asemănătoare