Pizza vegetariana

Pizza vegetarianaIngrediente

600 g faina, 300 g apa calda, 50 g drojdie, 1 lingurita margarina, 1 ceapa, 1 morcov, 1 telina mica, cimbru, 2 cutii pasta de rosii, 100 g masline, 1 cutie ciuperci, sare, piper.

Mod de preparare

Se amesteca faina cu drojdia, apoi se adauga apa calda, margarina si 1 lingurita de sare. Se face un aluat care se lasa sa creasca in tava unsa si tapetata cu faina. Ceapa, morcovul si telina se curata, se dau pe razatoare si se calesc. Se adauga cimbru, piper si pasta de rosii. Pentru a se inmuia sosul se adauga putina apa. Se lasa sa se raceasca, apoi se intinde peste aluatul crescut. Se orneza cu masline taiate feliute si ciuperci. Se da la cuptor 30-40 minute.


 

Articole asemănătoare

  • Pizza de pepene verde

    Nu este o pizza traditionala, nici macar una inedita prin gustul proaspat de pepene, ci un desert care pastreaza aparent forma de pizza, combinand savoarea de ricotta si crema de branza cu prospetimea fructata a pepenelui verde.

  • Pizza turceasca

    Cu siguranta Turcia nu este prima tara care ne vine in minte atunci cand pronuntam cuvantul “pizza”.

  • Pizza delicioasa cu ton si boabe de porumb

    O pizza delicioasa pe care o veti savura cu mare placere este pizza cu ton si boabe de porumb.

  • Pizza din malai cu rondele de vinete si rosii

    Apreciate in curele de slabire, vinetele contin multa apa si au un aport caloric scazut. De aceea, pentru ca sunt indicate a se consuma in zilele calduroase, va propunem sa incercati reteta de pizza din malai cu rondele de vinete si rosii.

  • Pizza de post, cu legume

    Chiar daca tineti post, doriti sa mancati si in aceste perioade preparate delicioase. De aceea, noi va propunem o reteta numai buna de incercat in post: pizza cu legume.


Warning: fopen(cache/5c373ce7ef52cccb7c941e9b0890eba6) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139