Citeste articole din "Retete culinare / Preparate din carne de porc"

  • Carnati de Buzau

    Carnati de Buzau

    Ingrediente: 500 g. carne de porc 1 kg. carne de oaie boia de ardei iute

  • Sarmale

    Sarmale

    Ingrediente: 1 varza medie de cca. 1,5 kg 400 g carne tocata ...

  • Croque Monsieur

    Croque Monsieur

    Ingrediente 300 gr. swaitzer, 6 felii de sunca, 12 felii de ...

  • Porkolt

    Porkolt

    Ingrediente: 1 kg carne de porc 6-8 buc. ceapa 3 linguri untura 1 virf lingurita boia...

  • Stuttgarter Zwiebelkuchen

    Stuttgarter Zwiebelkuchen

    Ingrediente Pentru coca : 250 gr. faina, 125 gr. margarina, 1 ou, 1 pachet praf de copt, sare. Pentru umplutura: 150 gr. slanina, 50 gr. margarina, 1 kg ceapa, 250 gr. smintina, 2 oua, 2 linguri faina, sare, cimbru

  • Niku-Jaga

    Niku-Jaga

    Ingrediente (pentru patru persoane): o ceapa, 140 gr. carne de porc (taiata in bucati subtiri), un morcov (taiat in jumatati de rondele de aprox. un cm grosime), doi cartofi de marime potrivita (curatati de coaja si taiati in patru), o lingurita praf ghimbir, o lingura ulei vegetal, doua linguri zahar, doua linguri sos de soia, doua linguri sake(sau vin alb), 240 ml apa sau supa (pentru aroma, preferabil sa fie de peste), trei linguri mazare fiarta