Retete gustoase. Sufleu de paste cu legume

O mancare delicioasa pentru pofticiosi, dar si pentru cei care adora legumele sau pastele poate fi sufleul de paste cu legume.


Ingredientele necesare sunt urmatoarele:

500 g paste scurte

2 cepe

3 linguri de ulei

300 g mix de legume congelate

4 oua

250 g branza de vaci

150 g smantana

50 g branza Cheddar

sare

piper

patrunjel

unt


Modul de preparare:

Pastele scurte se pun la fiert in apa cu sare.

Se lasa pana sunt gata.

Apoi se lasa sa se scurga.

Se incinge cuptorul.

Ceapa se curata si se toaca marunt.

Se pune apoi la calit pana devine aurie.

Se adauga si amestecul de legume congelate.

Se lasa 5 minute, amestecand mereu.

Albusurile se separa de galbenusuri.

Galbenusurile se bat impreuna cu branza de vaci si smantana.

Se presara sare si piper in aceasta compozitie.

Apoi se amesteca cu pastele si cu legumele calite.

Compozitia rezultata se pune intr-o vas termorezistent, care a fost uns cu unt.

Se presara branza Cheddar rasa, pe deasupra preparatului.

Se da la cuptor si se lasa timp de 25-30 de minute.

Cand este gata, se serveste fierbinte.

Se orneaza cu patrunjel verde tocat marunt.

Sursa foto

Articole asemănătoare