Salata de fructe cu pepene rosu, fructe de padure si scortisoara

Ingrediente: 
 
800 g miez de pepene rosu, taiat cubulete
200 g afine proaspete sau congelate
200 g zmeura proaspata
zeama de la o jumatate de lamaie
1-2 linguri de miere (dupa gust)
un varf de lingurita scortisoara macinata
frunze proaspete de menta 
 
Mod de preparare: cuburile de pepene se pun intr-un bol, amestecand usor cu fructele de padure (fara sa se zdrobeasca). Separat se pun intr-o craticioara la foc mic mierea si scortisoara, amestecand usor pana cand amestecul este omogen, se lasa putin la racit si se toarna peste fructe. Se toarna si sucul de lamaie, punand deasupra frunze proaspete de menta tocate. Se tine la rece pentru 30-60 de minute inainte de servire.

Foto: pixabay.com

Articole asemănătoare