Sarlota delicioasa cu iaurt

 La pranz, chiar daca sunteti la birou, puteti savura o sarlota delicioasa cu iaurt, preparata de seara, pentru momentele in care nevoia de a gusta ceva dulce predomina.


Aveti nevoie de ingredientele de mai jos:

2 borcane cu iaurt

2-3 linguri cu zahar

2 linguri cu gem

4 foi de gelatina


Mod de preparare:

Gelatina se taie bucatele.

Se pune apoi in putina apa pentru a se dizolva.

Iaurtul impreuna cu zaharul se bat cu telul.

Apoi se adauga gemul, gelatina dizolvata si strecurata.

Se amesteca si se da la rece.

Sursa foto

Articole asemănătoare

  • Smoothie cu iaurt grecesc, ghimbir si suc de ananas

    O reteta pentru o bautura sanatoasa, cu iaurt grecesc proaspat si cremos, putin ghimbir pentru acele note usor picante si suc de ananas, dulce, parfumat, exotic. Folositi de preferinta ananas proaspat pentru suc si pentru cubuletele savuroase.

  • Salata simpla de castraveti cu iaurt

    Salata de castraveti cu iaurt nu este altceva decat salata traditionala greceasca, cunoscuta generic sub numele de tzatziki. Iaurtul, ingredient de baza in numeroase retete mediteraneene, de capra sau de oaie, contine calciu si alti nutrienti de care organismul are nevoie in perioada sezonului estival.

  • Masca naturala cu iaurt si zeama de lamaie pentru tenul acneic

    O masca facuta in casa este intotdeauna benefica pentru ten, deoarece contine numai ingrediente naturale, cu actiuni folositoare. Va propunem sa incercati masca cu iaurt si zeama de lamaie pentru tenul acneic.

  • Gogosi cu iaurt

    Un desert cald va incanta cu siguranta musafirii invitati la dumneavoastra acasa. Va propunem sa le pregatiti reteta de gogosi cu iaurt.

  • Prajitura cu iaurt si gris

    O combinatie de gust dulce-acrisor veti descoperi daca preparati prajitura cu iaurt si gris. Ingredientele pentru preparare le gasiti mai jos:


Warning: fopen(cache/8b786e186cbe15c2c0689dcfe32beb01) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139