Smoothie cu lapte de migdale, capsuni si sfecla rosie

Ingrediente:
 
50 g capsuni
50 g afine
50 g cubulete de sfecla rosie decojita, fierte
50 g zmeura
250 ml lapte de migdale la temperatura camerei 
 
Mod de preparare: se curata si se spala fructele daca sunt proaspete sau se lasa intr-un bol sa se dezghete daca sunt congelate. Cand sunt gata se pun pe rand in blender, adaugand sfecla rosie cubulete, laptele de migdale si se mixeaza totul foarte bine. Se pot adauga cateva cuburi de gheata dar are un gust foarte bun si fara.

Articole asemănătoare

  • Smoothie cu lapte de migdale si mere

    Daca morcovii sau merele sunt ingrediente pe care le intalnim adesea in retetele pentru smoothie gustul de lapte de migdale si cel acrisor adus de lamaie fac din aceasta bautura o placuta surpriza.

  • Smoothie cu lapte de migdale, capsune si seminte de chia

    Prima vedere o bautura banala, acest smoothie castiga mult datorita semintelor de chia, cu multe vitamine si minerale, un plus care va oferi organismului mai multa energie si echilibru.

  • Smoothie cu lapte de soia, banane si miere

    O reteta simpla daca vreti sa incercati laptele de soia pentru prima oara sau daca deja va place si a inlocuit poate pentru totdeauna laptele obisnuit. Gustul este plin, consistent, si in functie de ce alegeti la final cu note de vanilie sau aroma de scortisoara. Mai mult decat atat este un smoothie surprinzator de satios, asa ca ar putea servi ca gustare sanatoasa.

  • Shake de iarna cu lapte de migdale si mirodenii

    O bautura calda pentru zilele friguroase, lapte de migdale in combinatie cu vanilie, scortisoara, cardamon pentru un amestec de gusturi si nuante care va vor relaxa si va vor umple de energie.

  • Smoothie cu lapte de migdale, seminte de chia si goji

    Bogat in antioxidanti si plin de gust, este un smoothie revigorant si reconfortant, cu aroma puternic fructata si plin de vitamine.