Smoothie cu lapte de migdale, castraveti si capsune

Ingrediente:
 
o cana lapte de migdale
un castravete nu foarte mare, taiat cubulete
o cana de capsune, curatate, spalate, taiate felii
o banana medie, bine coapta
doua lingurite seminte de chia
 
Mod de preparare: alegeti un castravete de gradina (nu de sera) pe care il taiati cubulete cu tot cu coaja. Puneti cuburile de castravete, feliile de banana si de capsune in blender, adaugati laptele de migdale la temperatura camerei si mixati bine, pana cand toata compozitia este omogena. Adaugati semintele de chia si amestecati usor, cu o lingura lunga. Se serveste imediat, optional cu doua cuburi de gheata. Daca la final este prea dens mai puteti adauga putin lapte de migdale.

Foto: photy.org

Articole asemănătoare

  • Smoothie cu lapte de migdale, capsuni si sfecla rosie

    Poate sfecla rosie sa completeze aroma fructelor de padure, dulceata putin acrisoara a capsunilor, totul pe un fond placut cu note de migdale?

  • Smoothie cu lapte de soia, banane si miere

    O reteta simpla daca vreti sa incercati laptele de soia pentru prima oara sau daca deja va place si a inlocuit poate pentru totdeauna laptele obisnuit. Gustul este plin, consistent, si in functie de ce alegeti la final cu note de vanilie sau aroma de scortisoara. Mai mult decat atat este un smoothie surprinzator de satios, asa ca ar putea servi ca gustare sanatoasa.

  • Shake de iarna cu lapte de migdale si mirodenii

    O bautura calda pentru zilele friguroase, lapte de migdale in combinatie cu vanilie, scortisoara, cardamon pentru un amestec de gusturi si nuante care va vor relaxa si va vor umple de energie.

  • Smoothie cu lapte de migdale, seminte de chia si goji

    Bogat in antioxidanti si plin de gust, este un smoothie revigorant si reconfortant, cu aroma puternic fructata si plin de vitamine.

  • Smoothie cu lapte de migdale si citrice

    O bautura plina de vitamina C, antioxidanti si gust delicios, ne ajuta sa avem o inima mai sanatoasa, reface nivelul de energie al organismului si cu gheata este preferabila oricarei bauturi carbogazoase.