Smoothie picant cu sfecla rosie, ardei iute si apa de cocos

Ingrediente:
 
o cana de apa de cocos
o jumatate de cana fructe de padure (congelate)
o jumatate de sfecla medie curatata de coaja si taiata cuburi
o jumatate ardei iute rosu, fara seminte
cuburi de gheata
 
Mod de preparare: cuburile de sfecla rosie se pun in blender, se adauga fructele de padure lasate la decongelat si ardeiul rosu intreg sau taiat bucati. Se mixeaza bine toate ingredientele dupa ce s-a turnat si apa de cocos. Se serveste imediat, adaugandu-se cuburi de gheata si mai multa apa de cocos daca este prea iute.

Foto: sciencedaily.com

Articole asemănătoare

  • Cocktail picant cu ardei iute, ghimbir si suc de ananas

    O reteta originala pentru ca dincolo de gustul de vodca si suc de ananas, deja clasica, se adauga notele picante, iuti, de la ardei si ghimbir.

  • Suc energizant cu sfecla rosie, fenicul si fructe

    Daca v-ati obisnuit cu un smoothie din fructe de ce sa nu incercati un pahar cu suc de mere, portocala alaturi de sfecla rosie si limeta.

  • Sfecla rosie din soiul Egipski

    Egipski este o varietate timpurie de sfecla rosie, foarte gustoasa si usor de conservat, de forma rotund turtita si un colorit visiniu inchis, in interior pulpa fiind suculenta si de nuanta roz spre visiniu. Este un soi pe care il putem adapta mai multor retete sau il putem conserva in otet, si la fel de bine poate fi folosit pentru sucuri si smoothie-uri.

  • Salate gustoase. Salata de sfecla rosie cu cartofi si ton

    Multe salate usoare si gustoase puteti prepara intr-un mod rapid pentru o masa delicioasa. Va invitam sa pregatiti salata de sfecla rosie cu cartofi si ton.

  • Salata de scrumbie cu sfecla rosie

    In ultima vreme, salatele avand ca ingredient principal pestele sunt tot mai cautate, intrucat carnea de peste se asimileaza cel mai bine dintre toate celelalte feluri de carne. Pentru a beneficia de consumul de peste, incercati salata de scrumbie cu sfecla rosie.