Smoothie picant cu sfecla rosie, ardei iute si apa de cocos

Ingrediente:
 
o cana de apa de cocos
o jumatate de cana fructe de padure (congelate)
o jumatate de sfecla medie curatata de coaja si taiata cuburi
o jumatate ardei iute rosu, fara seminte
cuburi de gheata
 
Mod de preparare: cuburile de sfecla rosie se pun in blender, se adauga fructele de padure lasate la decongelat si ardeiul rosu intreg sau taiat bucati. Se mixeaza bine toate ingredientele dupa ce s-a turnat si apa de cocos. Se serveste imediat, adaugandu-se cuburi de gheata si mai multa apa de cocos daca este prea iute.

Foto: sciencedaily.com

Articole asemănătoare

  • Smoothie cu sfecla rosie si mar

    Plina de vitamine si nutrienti, cu efecte revigorante, utila pentru digestie, un sistem imunitar mai puternic si un plus de energie, este o bautura naturala si usor de pregatit.

  • Sangria cu vin alb, ardei iute si fructe de padure

    O varianta de sangria in care vinul rosu este inlocuit de unul alb, fructele de padure aduc aroma dulce acrisoara atat de placuta, iar putin ardei iute ofera surprinzatoare note picante.

  • Sfecla rosie cu miez de nuca si merisoare confiate

    Ne-am obisnuit cu sfecla rosie murata, coapta sau sub forma de suc, si este un ingredient bun pentru o gama larga de smoothie-uri. Dar in aceasta reteta contrastul dintre sfecla, miezul de nuca putin prajit si dulcele acrisor al merisoarele va surprinde cu siguranta orice musafir.

  • Sfecla rosie din soiul Egipski

    Egipski este o varietate timpurie de sfecla rosie, foarte gustoasa si usor de conservat, de forma rotund turtita si un colorit visiniu inchis, in interior pulpa fiind suculenta si de nuanta roz spre visiniu. Este un soi pe care il putem adapta mai multor retete sau il putem conserva in otet, si la fel de bine poate fi folosit pentru sucuri si smoothie-uri.

  • Salata de scrumbie cu sfecla rosie

    In ultima vreme, salatele avand ca ingredient principal pestele sunt tot mai cautate, intrucat carnea de peste se asimileaza cel mai bine dintre toate celelalte feluri de carne. Pentru a beneficia de consumul de peste, incercati salata de scrumbie cu sfecla rosie.