Smoothie picant cu sfecla rosie, ardei iute si apa de cocos

Ingrediente:
 
o cana de apa de cocos
o jumatate de cana fructe de padure (congelate)
o jumatate de sfecla medie curatata de coaja si taiata cuburi
o jumatate ardei iute rosu, fara seminte
cuburi de gheata
 
Mod de preparare: cuburile de sfecla rosie se pun in blender, se adauga fructele de padure lasate la decongelat si ardeiul rosu intreg sau taiat bucati. Se mixeaza bine toate ingredientele dupa ce s-a turnat si apa de cocos. Se serveste imediat, adaugandu-se cuburi de gheata si mai multa apa de cocos daca este prea iute.

Foto: sciencedaily.com

Articole asemănătoare

  • Cocktail picant cu grepfrut, coniac si pudra de ardei iute

    Cu un plus de aroma picanta de la pudra de ardei iute, acest cocktail aduce impreuna gustul de grepfrut si cel de coniac intr-o combinatie cu note tropicale.

  • Cocktail de vara cu gin, castravete si fulgi de ardei iute

    La prima vedere este un cocktail racoritor pentru zilele calduroase, dar cu iuteala fulgilor de ardei iute gustul final este surprinzator si plin de energie.

  • Smoothie picant cu ardei gras

    Arata la prima vedere ca un Bloody Mary, dar este o bautura fara alcool, sanatoasa, cu multa vitamina A si antioxidanti, gata sa ofere corpului un plus de energie. Se serveste fara gheata pentru a simti mai bine gustul legumelor si se poate prepara fara ardei iute, daca preferati o varianta dulce.

  • Sfecla rosie din soiul Egipski

    Egipski este o varietate timpurie de sfecla rosie, foarte gustoasa si usor de conservat, de forma rotund turtita si un colorit visiniu inchis, in interior pulpa fiind suculenta si de nuanta roz spre visiniu. Este un soi pe care il putem adapta mai multor retete sau il putem conserva in otet, si la fel de bine poate fi folosit pentru sucuri si smoothie-uri.

  • Salata de scrumbie cu sfecla rosie

    In ultima vreme, salatele avand ca ingredient principal pestele sunt tot mai cautate, intrucat carnea de peste se asimileaza cel mai bine dintre toate celelalte feluri de carne. Pentru a beneficia de consumul de peste, incercati salata de scrumbie cu sfecla rosie.