Smoothie picant cu sfecla rosie, ardei iute si apa de cocos
Ingrediente:
o cana de apa de cocos
o jumatate de cana fructe de padure (congelate)
o jumatate de sfecla medie curatata de coaja si taiata cuburi
o jumatate ardei iute rosu, fara seminte
cuburi de gheata
Mod de preparare: cuburile de sfecla rosie se pun in blender, se adauga fructele de padure lasate la decongelat si ardeiul rosu intreg sau taiat bucati. Se mixeaza bine toate ingredientele dupa ce s-a turnat si apa de cocos. Se serveste imediat, adaugandu-se cuburi de gheata si mai multa apa de cocos daca este prea iute.
Foto: sciencedaily.com
Articole asemănătoare
-
Smoothie picant cu rosii, piper negru si ardei iute
O bautura pentru cei care vor un suc de rosii cu gust intens, picant, iute, si plina de vitamine.
-
Sos picant cu ardei iute si zahar
Un sos pentru cei care prefera mancarea picanta, cat mai iute. Veti avea nevoie de 400 grame de ardei iute, de un singur fel sau amestecati, in functie de cat de picant doriti sosul. Si pentru un plus de iuteala puteti lasa si semintele, altfel este mai bine sa le aruncati.
-
Smoothie cu lapte de cocos, mandarine si turmeric pentru o digestie mai buna
O bautura ce are la baza laptele si apa de cocos, dulceata mandarinelor si (ingredientul secret) aroma aparte de turmeric, dar care este recomandata si pentru o digestie mai buna.
-
Sos picant cu ardei iute si usturoi
O reteta pentru un sos foarte picant, pe placul celor care vor ca mancare sa fie cat mai iute cu putinta. Puteti creste sau micsora cantitate de ardei iuti folositi.
-
Sangria cu vin alb, ardei iute si fructe de padure
O varianta de sangria in care vinul rosu este inlocuit de unul alb, fructele de padure aduc aroma dulce acrisoara atat de placuta, iar putin ardei iute ofera surprinzatoare note picante.