Spagheti bologneze

Ingrediente: spaghetti 500g, carne tocata 400g, morcovi 3, ceapa 2, rosii 500g, vin alb - 1 pahar, usturoi, sare, piper. Preparare: Se pun intr-o cratita cu putin ulei carnea su usturoiul , morcovii si ceapa taiata, dupa care se adauga o cana de apa si un pahar de vin. Se lasa sa fiarba dupa care se adauga rosiile curatate si taiate marunt , sarea si piperul. Cand compozitia este gata se amesteca impreuna cu spaghetele firte al dente.

Articole asemănătoare

  • Spaghetti cu orez

    Ingrediente: ulei de masline, spagheti, orez, 3 fire de ceapa verde, putina apa, patrunjel tocat, sare si piper dupa gust...

  • Spagheti picante

    Ingrediente: spaghetti, rosii, ardei iute, usturoi, ulei, cimbru, margarina

  • Spagheti cu sunca

    Ingrediente: spaghetti 500g, sunca 100g, unt 50g, ceapa, faina - o lingura

  • Spagheti cu costita

    Ingrediente: spaghetti 400g, costita afumata 200g, unt 50g, rosii 50g, ceapa

  • Spagheti cu spanac

    Ingrediente: 100 g spagheti, 200 g spanac fiert, 200 g bacon, 100 g smantana