Spaghetti cu orez

Spaghetti cu orezIngrediente:
ulei de masline
spaghetii, rupte in jumatate
orez
3 fire de ceapa verde, taiata
putina apa
patrunjel tocat
sare si piper dupa gust

Se fierb macaroanele si orezul. Uleiul se incinge intr-o tigaie, dupa care se adauga macaroanele; cand acestea au devenit putin aurii se adauga orezul si ceapa si se lasa pana cand se caleste ceapa. Se adauga apa, daca e nevoie si se mai lasa putin pe foc. Dupa ce se inchide focul se aseaza intr-un platou si se presara deasupra patrunjelul. Optional, puteti presara si branza. Se serveste calda.

Articole asemănătoare

  • Spaghetti cu creveti, dovlecei si sofran

    Ceea ce au in comun Italia, Romania si India, printre altele, este reteta delicioasa de spaghetti cu creveti, dovlecei si sofran al carei gust depaseste barierele unei singure natiuni.

  • Ardei grasi umpluti cu orez si ciuperci

    O reteta delicioasa si in ton cu sosirea primaverii este cea de ardei grasi umpluti cu orez si ciuperci. Ingredientele necesare si modul de preparare le aflati mai jos:

  • Ardei gustosi, umpluti cu orez si carne de curcan

    Pentru zilele speciale in care avem musafiri si nu numai, puteti pregati ceva pe masura: ardei gustosi, umpluti cu orez si carne de curcan.

  • Supa de rosii cu orez si telina

    O supa calda si delicioasa pentru o vreme friguroasa este perfecta pentru meniul de seara. Va sugeram sa pregatiti supa de rosii cu orez si telina.

  • Mic dejun cu orez si afine

    O dimineata placuta incepe cu un mic dejun pe masura, delicios si savuros. Astfel, va propunem sa incercati micul dejun cu orez si afine.