Urban Smith & Wesson

Urban Smith & WessonIngrediente

2 cl lichior de cafea
2 cl Amaretto
Cola

Cantitate: 19 cl
Alcolemie: 5 %

Mod de preparare

Lichiorul de cafea si Amaretto-ul se amesteca alaturi de cateva cubulete de gheata intr-un pahar pentru longdrinks, care apoi se umple cu cola.

 

Află mai multe despre

Articole asemănătoare

 • Magnolia Nigra

  Magnolia Nigra este una dintre cele mai bune alegeri pentru un arbust decorativ care iese usor din comun prin frumusetea florilor, dar si daca va doriti un soi rezistent la variatiile de temperatura si care nu necesita o atentie deosebita.

 • Coaja de mar, cand trebuie curatata si cand nu?

  Cand vine vorba de alimentatie sanatoasa se spune ca “un mar pe zi tine doctorul departe”. Nimic mai adevarat, insa cu simpla conditie sa stim ce si cum mancam. Chiar daca in aparenta este un amanunt lipsit de importanta, coaja poate fi deopotriva prietenul sau inamicul nostru, motiv pentru care

 • Berea ajuta plantele sa creasca. Un mit urban

  Probabil ca primii dintre noi care au folosit berea in alt scop decat pentru propria placere au facut-o din curiozitate. Legatura dintre bautura si plante a fost pana in prezent insuficient studiata, asa ca aparitia miturilor urbane era

 • Spatiile verzi in mediul urban

  Un dicton modern care circula in randul ecologistilor afirma: "Daca secolul XX a fost dedicat cladirilor, atunci secolul XXI va fi dedicat spatiilor dintre ele". Adevarul este ca abia acum, dupa o suta de ani de progres fara precedent in domeniul edilitar, incepem sa cunoastem mai profund provocarile vietii la oras.

 • Urban gardening – noul trend in oras

  Viata agitata a orasului ii face pe multi sa-si doreasca un loc retras, un loc departe de zgomotul uneori infernal