De Olanda

Pomul, viguros, are coroana sferic-turtita.
Fructele sunt mijlocii sau mari. sferice, turtite la ambele capete, cu pielita fin catifelata, galbena-portocalie, slab rumenita cu rosu-sangeriu si puncte carminii, cu aroma de ananas. Ele rezista destul de bine la transport.
Maturitatea de recoltare: decada a doua a lunii iulie.

Află mai multe despre

Articole asemănătoare

 • Cartofii albi Impala

  Cu siguranta mai putin cunoscuti pentru numele soiului, acesti cartofi albi originari din Olanda sunt foarte apreciati de cultivatori si cumparatori in egala masura pentru calitatile lor.

 • Crinul asiatic Fata Morgana - mult galben pentru un spatiu mai vesel

  Fata Morgana este in fapt un soi hibrid originar din Olanda, remarcabil datorita inflorescentelor de mari dimensiuni, de un galben curat, puternic, amintind de cel al cojii de lamaie, pe care il veti intalni destul de rar in cazul crinilor.

 • Vodca din bulbi de lalele

  Pure sau Premium Blend, doua varietati de vodca din bulbi de lalele

 • Trei festivaluri dedicate florilor

  Festivalul Lalelelor din Ottawa, Canada: poate v-ati fi asteptat ca un eveniment dedicat in fiecare an varietatilor de lalele sa fie organizat in Olanda, dar in fiecare mai, inca din 1953, orasul canadian este locul unde trebuie sa ajungeti daca iubiti aceste flori.

 • Gradina Mare de la Palatul Het Loo

  Gradina Mare de la Palatul Het Loo este o gradina construita in stil baroc, cu un decor bogat, realizat de William III de Orange si Mary II Stuart.


Warning: fopen(cache/fe79ca23d89bb0af5c4118b69bfd89a9) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139