Designul aranjamentelor florale

 

 Timp de multi ani florile proaspete au fost folosite la serbarea anumitor repere, la aratarea afectiunii, exprimarea simpatiei si confirmarea dragostei.

In timp au aparut noi idei de design care sunt in continua schimbare, iar recipientele si ghivecele in care sunt depozitate florile au capatat un nou rol in decorarea buchetelor.

In ultimii ani de la simplele vaze din sticla, recipientele in care stau florile au devenit mult mai pline de stil, umor si bun gust.

Cand trimiti unei persoane dragi aranjamente florale, stilul depinde de personalitatea acesteia, iar recipientul poate contura intentiile expeditorului.

Femeile adora florile. Daca acestea primesc un buchet frumos ornat intr-o vaza de sticla, vor fi fericite. Daca vreti sa ramana impresionate incercati sa fiti creativ. Multe persoane au impresia ca ghivecele sunt folosite doar pentru gradina. Aceasta idee este gresita. Un ghiveci poate fi elementul care sa impresioneze.

Recipientele pentru florile trimise barbatilor sau cele pentru plantele si decoratiunile de interior pot fi de asemenea personalizate pentru a fi unice.

In general orice vas din care nu curge apa poate fi utilizat si ca obiect decorativ in aranjamentele florale.

Articole asemănătoare

 • Laleaua Burning Heart, un nume inspirat pentru un farmec special

  Soi bicolor de lalea cu o prospetime aparte si forma de cupa ascutita, este excelent pentru gradini sau parcuri, dar si pentru buchete si aranjamente florale, coloritul viu, vesel, schimband cromatic orice spatiu.

 • Trandafirul Gloria Dei

  Soi premiat si foarte apreciat de trandafir bicolor, cu petale galbene cu mici pete roz, delicate si proaspete, Gloria Dei este o alegere excelenta pentru gradini, parcuri, buchete sau aranjamente florale.

 • Crinul asiatic Elodie

  Elegant, rezistent, cu un aspect estetic deosebit, flori mari, duble, de un roz palid, aceasta varietate de crin asiatica mai are un avantaj major pentru cei alergici: este un tip de crin fara polen, asa ca oricine se poate bucura de frumusetea lui.

 • Aranjamente florale de toamna

  Aranjamentele florale de toamna constau in alaturarea florilor de sezon cu alte elemente din natura, cum sunt legumele, frunzele, ghindele, nucile, ierburile uscate si chiar crengutele, in scopul de a obtine nuante calde si cuceritoare.

 • Florile de vara in aranjamentele florale

  Anotimpul cald este in plina dezvoltare iar natura cu animalele si plantele sale este mai vie decat in oricare alta perioada a anului.


Warning: fopen(cache/a7fafb4ac8b07e12ff8cee3441ee0310) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139