Dr. Jules Guyot

Este un soi francez mai putin cultivat la noi in tara. Soi de vara.
Pomul este de vigoare mica si formeaza coroana ingust-conica.
Fructele sunt mari, pirifonn-alungite, asimetrice, au suprafata usor neregulata. Pielita este subtire, verde-galbuie la recoltare si galbena la maturitatea deplina, uneori cu rumeneala palida pe partea insorita si prezinta puncte mici ruginii.
Pulpa este alb-galbuie. fondanta, foarte suculenta, dulce-vinurie, placut aromata.

Află mai multe despre

Articole asemănătoare

 • Crinii Jules Verne

  Crin longeviv si rezistent cu inflorescente mari, grele, de un alb imaculat, aceasta varietate ce poarta un nume celebru este excelenta pentru orice gradina sau parc, dar si pentru buchete dedicate unor ocazii speciale.

 • Sapte bauturi pe care (probabil) ai ezita sa le gusti

  Pepsi White, o editie limitata in care veti gasi Pepsi si... iaurt

 • Ce sunt si cum ajuta microelementele?

  Substantele minerale sunt elemente de natura anorganica indispensabile organismelor vii, gasite frecvent sub forma ionica sau legate de vitamine.

 • Dieta Dunkan

  Cand vrem sa scapam de kilogramele acumulate suntem in stare sa tinem orice dieta. Exista totusi riscul efectului yo-yo pe care il cunoastem mult prea bine asa ca de fiecare data cautam diete care sa ne ajute sa slabim si sa nu ne mai ingrasam.

 • Orasul ecologic - un pas important in protectia mediului

  De la formularea termenului "ecologie" in anul 1866 pana in zilele noastre acesta a stat la baza mai multor concepte privitoare la protectia mediului inconjurator. Conturata in ultimele decenii ale secolului trecut, ideea oraselor ecologice a inceput sa fie agreata progresiv de locuitorii din intreaga lume si aplicata fara retinere in orasele unde conditiile materiale au permis acest lucru.


Warning: fopen(cache/a67d7c2f6e014558a15d1a63ac74560a) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139