For beloved

cocktail for beloved

 

Ingrediente:
50 ml brandy
5 ml sirop de banane
150 ml Sprite

Preparare:
Ingredientele se toarna intr-un pahar hurricane, peste gheata. Se decoreaza cu lamaie verde.

Află mai multe despre

Articole asemănătoare

 • Postul Craciunului, cu peste si fructe de mare

  Desi se intinde pe durata a 40 de zile, Postul Craciunului este considerat unul dintre cele mai usore, pentru ca in fiecare sambata si duminica de la Intrarea Maicii Domnului in Biserica (21 noiembrie) pana in ziua Ignatului (20 decembrie) se mananca peste.

 • Ziua Mondiala a Zonelor Umede

  In fiecare an, pe 2 februarie, se sarbatoreste Ziua Mondiala a Zonelor Umede.

 • Actiunile binefacatoare ale fructelor si algelor de mare

  Oamenii de stiinta au dovedit ca algele marine au un efect pozitiv la nivelul intregului organism uman. Gillian McKeith mentioneaza in cartea sa - "Living food for health" ("Viata alimentara pentru sanatate") ca fructele si algele de mare contin minerale-cheie care nu au fost gasite in compozitia altor plante sau alimente.

 • Sindromul de oboseala cronica

  Sindromul de oboseala cronica este o tulburare ce se manifesta printr-o conditie de oboseala persistenta, severa, sau plictiseala.

 • Carti despre gradinarit la Editura ALL

  1001 de idei pentru grdina ta - nu este o carte obinuit despre grdinrit, este ABC-ul de care avei nevoie pentru grdina dumneavoastr!


Warning: fopen(cache/b26ab7359dd219e59636af30dbb6586a) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139