Gradina Botanica din Singapore

 Gradina Botanica din Singapore a fost fondata de un pasionat al naturii cu numele de Sir Stamford Raffles, in 1822.

Gradina dispune de multe puncte de atractie destinate celor pasionati de botanica si horticultura. Misiunea celor care au fondat gradina a fost aceea de a facilita conexiunea intre plante si oameni.

Gradina Botanica din Singapore are in curs de dezvoltare o banca de seminte de orhidee precum si o sectiune dedicata vindecarii plantelor.

Time Magazine a numit aceasta gradina botanica fondata de Sir Stamford Raffles drept "cea mai frumoasa Jungla Urbana din Asia".

Gradina Botanica din Singapore a jucat un rol esential in dezvoltarea culturala, sociala si economica a acestui stat-oras insular.

Articole asemănătoare

 • Gradina Botanica din Chisinau

  Ca orice capitala europeana orasul Chisinau se mandreste cu o frumoasa gradina botanica, infiintata in anul 1950 pentru interesul specialistilor si oamenilor atrasi de natura. Obiectivul se gaseste la marginea orasului, in sectorul Botanica, iar ca suprafata ocupa 104 ha.

 • Gradina Botanica Komarov, St Petersburg

  Gradina Botanica a Institutului Komarov din St Petersburg se afla intre primele trei din lume atat sub raportul dimensiunii cat si al frumusetii.

 • Cele mai frumoase 7 gradini botanice din lume

  Cele mai multe orase importante din lume adapostesc cate o gradina botanica, fapt justificat de importanta acestora pentru cercetare si pentru

 • Gradina Botanica din Beijing

  Gradina Botanica din Beijing se afla in suburbiile metropolei chineze si constituie unul dintre locurile relaxante in care va puteti petrece timpul departe de forfota cotidiana.

 • Gradina Botanica din Tulcea

  Gradina Botanica din Tulcea ofera conditii excelente pentru odihna, cercetare si pentru protectia unor specii rare care fac parte din flora spontana a Dobrogei.


Warning: fopen(cache/bf4f27d07a7477f0f0728b9256c2bea4) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139