Citeste articole din "Idei deco"

 • Tigla metalica Skane de la Lindab in noi culori

  Tigla metalica Skane de la Lindab in noi culori

  Lindab Romania aduce un nou beneficiu gamei Lindab Topline -tigla metalica Skane va fi disponibila, incepand cu luna august 2009, in 13 culori. Asadar, pe langa culorile deja consacrate, MROS 758 si MARO 434, tigla metalica Skane va putea fi achizitionata in toata gama de culori Lindab, in varianta de acoperire PE.

 • Aranjamente decorative cu plante mici

  Aranjamente decorative cu plante mici

  Pentru a inviora un spatiu in ideea de a-l face cat mai placut ochiului si pentru a crea o atmosfera relaxanta, naturala si plina de culoare, puteti apela la diverse tipuri de aranjamente cu plante de dimensiuni mici.

 • Flori in ghivece

  Flori in ghivece

  Nu folositi pe timpul iernii ghivece de ceramica decat daca aveti interioarele foarte bine incalzite. La alegerea recipientelor, a ghivecelor, va trebui sa tineti cont de culorile spatiului pe care urmeaza sa-l decorati cu minunatele dumneavoastra flori.

 • Hotel ecologic

  Hotel ecologic

  Orchard Garden Hotel este unul dintre cele mai noi hoteluri din San Francisco, dar si unul in ton cu noile tendinte : un hotel verde.

 • Restaurant - Gradina

  Restaurant - Gradina

  Subsolul Bursei de marfuri din Viena gazduieste un frumos si interesant restaurant-gradina, un spatiu primavaratic in orice anotimp.


Warning: fopen(cache/6c3b8950978ff5b78ae4f73945c95f84) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139