Citeste articole din "Idei deco"

 • Sezonul estival te invata cum sa pretuiesti curtea

  Sezonul estival te invata cum sa pretuiesti curtea

  La cum este pozitionata pe continent, tara noastra se bucura din plin de farmecul sezonului estival. Cel mai important cuvant de spus il are natura, care jubileaza din zonele cele mai joase pana in varful muntilor.

 • Primavara si iazul din gradina

  Primavara si iazul din gradina

  Primavara este anotimpul schimbarilor nu numai cat priveste natura si ritmul biologic al plantelor si vietuitoarelor, dar si din perspectiva activitatilor intreprinse. Iazul ar trebui sa fie curatat cel putin o data pe an, desi cel mai bine ar fi de doua ori, toamna si la inceputul primaverii.

 • Rozmarinul, un “pom” de Craciun neconventional

  Rozmarinul, un “pom” de Craciun neconventional

  Rozmarinul este o planta culinara foarte cunoscuta de la care se folosesc frunzele, tulpinile si varfurile florale. In mod traditional, reprezinta simbolul aducerii aminte deoarece se pare ca imbunatateste memoria.

 • 5 plante arhitecturale pentru interiorul locuintei tale

  5 plante arhitecturale pentru interiorul locuintei tale

  Conceptul de “plante arhitecturale” (engl. Architectural plants) a fost intrebuintat pana acum la scara redusa in Romania, patrunzand relativ recent in vocabularul specialistilor din domeniul decoratiunilor interioare.

 • Ouale de Pasti, simple alimente si bijuterii

  Ouale de Pasti, simple alimente si bijuterii

  Obiceiul colorarii oualor de Pasti este unul dintre cele mai cunoscute in lume. Pentru crestini, culoarea rosie semnifica puterea purificatoare a focului si sangele scurs pe cruce al lui Hristos.

 • Ce oferim in dar de Paste?

  Ce oferim in dar de Paste?

  Dupa un an in care am trecut prin bune si rele, iata-ne din nou in pragul Invierii Domnului, cel mai mare prilej de bucurie al intregii crestinatati. Cum se intampla de fiecare data in Saptamana Patimilor, pregatirile

 • Idei deco de iarna pentru locuinta noastra

  Idei deco de iarna pentru locuinta noastra

  Cand zapada si viscolul pun stapanire pe ulite, ogoare si gradini, atentia ni se indreapta catre spatiul protector al locuintei. Refugiu al trupului dar si al celor mai placute ganduri si simtiri, caminul poate si chiar trebuie sa sporeasca iarna confortul. Cum?

 • Varietatea speciilor de bostan

  Varietatea speciilor de bostan

  “Gigantul” decorativ este inrudit cu anumite specii de castraveti si pepeni si exista peste 200 de sortimente comestibile


Warning: fopen(cache/2f645530f92b668fbcb7ca1168f8aa0a) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139