Citeste articole din "ONG mediu"

 • Echipa TeamWork

  Echipa TeamWork

  Studentii romani citesc si invata. Mult. Atat de mult incat termina facultatea. Multe cunostinte teoretice, tone de informatie despre domeniul lor. Aproape nici un fel de experienta

 • Fundatia Terra Mileniul III

  Fundatia Terra Mileniul III

  Misiunea organizatiei TERRA Mileniul III este de a desfasura programe ecologice n vederea constientizarii populatiei asupra efectelor schimbarilor climatice si de a promova programe de dezvoltare durabila la nivel national, regional si global.

 • Asociatia de Ecoturism din Romania

  Asociatia de Ecoturism din Romania

  Asociaia de Ecoturism din Romnia (AER) este un parteneriat pentru conservarea naturii i turism n Romnia ntre asociaii de turism, organizaii neguvernamentale de dezvoltare local i conservarea naturii, proiecte de conservarea naturii i agenii de turism. AER este continuarea parteneriatului dezvoltat de Grupul de Iniiativ pentru Ecoturism.

 • Federatia Romana de Turism Sportiv

  Federatia Romana de Turism Sportiv

  Respectnd egalitatea, dreptul la participare si la libera exprimare, sustinnd mentalitatea de nvingator, spiritul de echipa , consideratia si prietenia pentru ceilalti, Federatia Romna de Turism Sportiv si propune sustinerea si dezvoltarea miscarii montan-turistice din Romnia prin valorificarea fenomenului educational, prin diveristate si competitivitate.

 • Wildlife Romania

  Wildlife Romania

  Asociatia pentru protectia naturii si educatie ecologica a fost infiintata in noiembrie 2005 de o echipa de 5 tineri profesionisti cu o pasiune comuna: natura si viata ei salbatica

 • Fundatia pentru Parteneriat

  Fundatia pentru Parteneriat

  Fundatia pentru Parteneriat inlesneste participarea activa a persoanelor, organizatiilor si comunitatilor in procesul de luare a deciziilor, prin intermediul finantarilor, al asistentei tehnice, al lucrului n retea, al cursurilor de pregatire derulate precum si prin programe speciale.

 • Grupul Gradinarilor Biodinamici Tg. Mures

  Grupul Gradinarilor Biodinamici Tg. Mures

  Asociatie nonprofit, alcatuita din gradinari/horticultori amatori si profesionisti, militanti ai ideilor protectiei mediului inconjurator. Grup tinta: acel strat al populatiei, urbane si rurale, care ia parte in procesul productiv agrar, caracterizat printr-o activitate poluanta semnificativa.


Warning: fopen(cache/9c0b371765c8c26c9c104739203f0d63) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139