Aperitiv cu gogosari

aperitiv cu gogosariIngrediente:
3,5 kg gogosari
250 gr ulei
250 gr zahar sau miere de albine
250gr otet
400 gr pasta de tomate
piper
foi de dafin
sare

Preparare:
Se taie gogosarii in felii subtiri. Separat se fierbe uleiul, otetul, pasta de tomate, 2-3 foi de dafin, sare si piper dupa gust. Cand incepe sa clocoteasca, se introduc gogosarii. Se fierb 25-30 minute, pana cand capata consistenta de zacusca. Se pune compozitia fierbinte in borcanele asezate pe un suport metalic, pentru a nu plesnii, se pun capacele sau se leaga celofan si se pun sub patura pana a doua zi. Se pot aseza a doua zi in camara.

Este un excelent aperitiv servit pe felii de paine si ornate cu diverse(frunze de patrunjel, fisiute de masline,etc.) sau neornate.

Articole asemănătoare


Warning: fopen(cache/3f108c8afa06f08b340dd3f2e668c37a) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139