Ardei umpluti cu hribi

Ingrediente: 8 ardei grasi, 3 cepe, 150 g hribi, 100 g orez, 300 g suc de rosii, 1 ceasca ulei, 50 g faina, sare, condimente, verdeata. Preparare: Calesti ceapa in jumatate din cantitatea de ulei, adaugi orezul, apoi hribii, care au fost taiati marunti si fierti; mai adugi 2 cesti cu zeama in care au fost fierti hribii, dupa care lasi sa fiarba compozitia la foc mic pana cand scade. Se adauga sare, piper, faina, verdeata si cateva linguri de suc de rosii. Umpli ardeii cu compozitia obtinuta, ii asezi in tava, pui peste si restul sucului de rosii, restul de ulei si ii dai la cuptor pentru 30 de minute.

Articole asemănătoare

  • Ardeiul gras Zlata

    Soi de ardei gras cu productie buna anuala, rezistenta buna la daunatori si seceta, Zlata sunt ardei de un galben deschis, carnosi, cu gust dulce si proaspat, de forma conica, usor ascutiti la capat, iar atunci cand sunt foarte copti sunt de culoare rosie.

  • Ardei grasi umpluti cu orez si ciuperci

    O reteta delicioasa si in ton cu sosirea primaverii este cea de ardei grasi umpluti cu orez si ciuperci. Ingredientele necesare si modul de preparare le aflati mai jos:

  • Ardei gustosi, umpluti cu orez si carne de curcan

    Pentru zilele speciale in care avem musafiri si nu numai, puteti pregati ceva pe masura: ardei gustosi, umpluti cu orez si carne de curcan.

  • Cartofi umpluti cu carne de pui si ciuperci la cuptor

    O mancare plina de gust se poate pregati si rapid. Va propunem astfel reteta de cartofi umpluti cu carne de pui si ciuperci la cuptor.

  • Muraturi. Gogosari umpluti cu conopida

    Un sos cu piept de pui sau o alta mancare mai dulce se imbina foarte bine cu o portie de muraturi. Va prezentam astfel o reteta de gogosari umpluti cu conopida.