Warning: pg_query() [function.pg-query]: Query failed: ERROR: syntax error at or near "ORDER" LINE 6: ORDER BY title ^ in /var/www/html/lib/classes/cdb.class.php on line 40

Warning: pg_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/html/lib/classes/cdb.class.php on line 84

Warning: pg_query() [function.pg-query]: Query failed: ERROR: syntax error at or near "AND" LINE 1: ...s WHERE langid=1 AND parent_id=1 AND q_usetype = AND status... ^ in /var/www/html/lib/classes/cdb.class.php on line 40

Warning: pg_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/html/lib/classes/cdb.class.php on line 84
ASPIC MEDITERANEAN CU OUA SI SPARANGHEL

Aspic mediteranean cu oua si sparanghel

 Retetele culinare neincercate pana acum de dumneavoastra acasa, merita sa le realizati, mai ales daca va place sa petreceti destul de mult timp in bucatarie, dar si pentru a va bucura de un nou gust si un nou preparat.


Cu un aspect interesant, aspicul reprezinta o gustare rece formata din gelatina cu legume ori carne.

 

Ingredientele necesare:

6 foi de gelatina sau 20 g de gelatina

4 oua fierte tari

500 ml supa de legume

patrunjel proaspat

1 conserva mica de sparanghel

gogosari murati sau ardei gras rosu proaspat

sare

piper


Modul de preparare este destul de simplu:

Se incepe cu gelatina care se inmoaie in 100 ml de supa de legume.

Aceasta se lasa sa stea in lichid, timp de aproximativ 50 de minute, pana ce se absoarbe tot lichidul.

Apoi se continua cu aranjarea ingredientelor in boluri sau intr-un castron mai mare, acoperind si peretii vasului respectiv.

Ouale fierte se taie in felii.

Sparanghelul se taie in bucati.

Gogosarii murati sau ardeiul gras rosu se taie in fasii.

Patrunjelul proaspat se toaca si acesta marunt.

Toate aceste ingrediente se aranjeaza intr-un mod cat mai placut estetic.

Apoi gelatina inmuiata se amesteca pe foc cu supa fierbinte.

Se amesteca usor.

Se lasa la foc mic, pana cand se topeste complet gelatina.

Apoi se ia de pe foc si se lasa putin sa se raceasca.

Cat inca este lichida, se toarna in vasele cu ingrediente.

Cand este inchegat, aspicul se rastoarna pe un platou.

Se decoreaza cu frunzulite proaspete de patrunjel verde.

Se serveste in stare rece.

Sursa foto

Articole asemănătoare


Warning: fopen(cache/a490141603073f70cc3be59fb0ba81b7) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139