Banana Split

banana splitIngrediente:
150 g zahar
10 g faina
sare
700 ml lapte
2 oua batute
5 ml esenta de vanilie
2 linguri cacao
200 g capsuni
1 banana, feliata
1/2  cutie de ananas, cu suc

Preparare:
Intr-o tigaie deteflon, pe foc potrivit, amestecati zaharul, faina, sarea si 400 de ml lapte. Se amesteca pana cand devine o crema mai densa. O cantitate mica din aceasta creama se toarna cat este fierbinte peste ouale batute si se amesteca bine. Restul cremei se ia de pe foc si se incorporeaza peste oua.
2. Se adauga si esenta de vanilie, restul de lapte amestecat cu cacaoa, feliile de banana, ananasul si sucul de ananas. Totul se toarna intr-un aparat de facut inghetata (adaugati lapte pana cand se umple). Se baga la frigider pana cand se ingheata.

Articole asemănătoare

  • Smoothie cu piper negru, banana si lapte vegetal

    O bautura cu aroma picanta, putin iute, pentru cei care prefera gusturile bine condimentate, cu note de banana coapta si o baza de lapte de migdale sau soia. Are efecte antiinflamatorii, da energie, ajuta digestia si sistemul imunitar.

  • Smoothie cu banana si cafea

    O reteta pentru o bautura consistenta, cu gust puternic de cafea si note dulci date de banana bine coapta si untul de arahide, ce poate inlocui micul-dejun sau o gustare.

  • Smoothie cu mar si banana pentru un sistem imunitar puternic

    Mar, banana, morcovi dulci, lapte de migdale sau de soia (pentru cine prefera gustul), toate sunt ingredientele folosite pentru o bautura sanatoasa, plina de vitamine, care va intari sistemul imunitar intr-o perioada in care gripele si racelile par tot mai prezente.

  • Lapte de migdale cu ananas si banana

    In locul unui suc din comert puteti sa incercati o reteta cu gust dulce, sanatoasa si cu note exotice. Iar laptele de migdale are o aroma fina, care nu va acoperi ananasul sau gustul de banana.

  • Merele Winter Banana

    Soi de mar cu gust dulce si note exotice, tropicale, atunci cand este bine copt, Winter Banana este usor de recunoscut datorita culorii galbene, o nuanta deschisa, aurie, cu pete mai inchise atunci cand fructul a ajuns la maturitate, un parfum usor, fructat.


Warning: fopen(cache/30f6e25f6127b88402efb742296e2c61) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139