Budinca

Ingrediente: rotite 400 g, carne de vita tocata 275 g, pept de pui tocat 200 g, mazare 100g, smantana 80 ml, unt 130 g, rosii 500 g, cascaval 150 g, oua 2, patrunjel, piper, sare, usturoi. Preparare: Se fierb rotitele si se strecoara; Cu o parte din ele se captuseste o forma rotunda unsa cu unt si presarata cu pesmet. Se rumenesc carnea de vita si puiul in unt, apoi se adauga mazarea, rosiile tocate, smantana, cascavalul ras, ouale, patrunjel, piper, usturoi si sare. Se amesteca cu restul rotitelor dupa care se toarna in forma si se tine la foc potrivit 30 min. Se lasa sa se raceasca cca. 5 min si apoi se toarna intr-un platou si se servesc.

Articole asemănătoare

  • Budinca delicioasa cu mere si nuci

    Un desert gustos pentru o dupa-amiaza insorita puteti obtine pregatind budinca cu mere si nuci.

  • Budinca cu nuca de cocos

    O reteta usoara cu care ii puteti surprinde pe musafirii dumneavoastra la desert este budinca cu nuca de cocos.

  • Budinca cu mere si stafide

    Un desert gustos pentru o zi la serviciu poate fi reteta de budinca cu mere si stafide. Aveti nevoie de urmatoarele ingrediente:

  • Budinca apetisanta cu ciuperci si verdeata

    Pentru a fi in forma, o masa de dimineata se incepe cu alimente ce au un gust aparte. Noi va propunem sa incercati budinca apetisanta cu ciuperci si verdeata. Aveti nevoie de urmatoarele ingrediente:

  • Budinca aromata de zmeura cu migdale

    Bucurati-va din plin de fructele proaspete care au aparut in gradina, preparand diverse retete cu acestea. Va sugeram sa incercati budinca aromata de zmeura cu migdale.